Nybyggnadsprojekt
Brf Parkallén

Staffanstorps kommun

Brf Parkallén kommer ligga beläget mellan Lund och Malmö, närmare bestämt just i pendlingsvänliga Hjärup. Här planerar vi nu att uppföra 56 st lägenheter i två stycken 4-våningshus med hiss givetvis från markplan.

Lägenhetsstorlekarna mellan 2-4 rum och kök gör att det finns något som passar de flesta. Det första boendet, familjen eller de som vill sälja villan och ha ett mer bekymmersfritt boende helt enkelt. Säljstarten 14 juni 2021 avser första etappen som utgör det södra huset mot just Parkallén.

Lägenheterna mellan 36-98 kvm är välplanerade och inredda med material i sobra färger där Chroma Arkitekter varit med och tagit fram inredningslinjen. Köken går i vitt och ljust "greige" liksom de helkaklade badrummen. Med ett vitt matt kakel på väggen samt klinkergolv i behagligt ljusgrå ton återfinns klassiska toner och givetvis finns det tvättmöjligheter i varje lägenhet. Därutöver en stor tvättstuga som extra boendebonus. Besök gärna projektets hemsida hos SHH och se i boväljaren vilken lägenhet som passar er bäst, https://www.shhbostad.se/hitta-bostad/staffanstorp/brf-parkallen/bostader/.

Alla de fina lägenheterna har generösa balkongliv och härliga uteplatser. På den inramade gården finns gemensamhetsytor för lek och umgänge.

Möjlighet att hyra ett extra förråd på gården erbjuds, i annat fall har alla lägenheter bra med förvaring och förråd i lägenheterna som grundstandard.

Bilen parkerar du lätt utanför huset, här finns parkeringar både med och utan el-stolpe. Att det sedan både finns busskommunikationer och Pågatågsstation på lokalorten gör inte saken sämre.

Kanske bor du redan här? Kanske drömmer du om ett lugnt och fint boende nära Lund men till lite lägre kostnad utan att pruta på kvalitéerna i ett helt nytt boende? Oavsett så ta en extra titt på Brf Parkallén för här bygger vi framtidens boende och vi vet att projektet är efterlängtat av många. Så missa inte säljstarten, var med och knip en av de fina våningarna i härliga Hjärup!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

Sandra Bower

Telefon: +46708668643
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyproduktion

Telefon: 010-106 06 55
E-post: [email protected]

Guider & Tips