Nybyggnadsprojekt
Brf Ranchen Lodge 2

Malung-Sälens kommun

I Sälenfjällens snabbast växande skidanläggning Stöten, kommer nu ytterligare flertalet nyproducerade lägenheter att uppföras. 3 hus med totalt 12 bostadsrätter kommer stå klara vintern 2021/2022. Brf Ranchen Lodge 2 erbjuder likt de första husen fullt möblerade boenden om 66,2 kvm där närhet till skidåkning, livs och nöjen är ett faktum; allt för att din vistelse i Stöten ska bli så smidig och bra som möjligt.

Stilen som vi kallar Ski Lodge är en ombonad och varm inredningsstil med rustika inslag av trä i olika nyanser av beige, grått och mörktonad ek, som gjort för en fjällstuga. Bostadsrätterna kommer erbjuda 8 bäddar fördelat på 3 sovrum samt 2 kompletta badrum där ett har bastu och ett har tvättmaskin. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där köket har ljusa luckor och vitvaror med god standard. I storstugan kan hela familjen umgås under sin semester i fjällen och när man vill hitta på något utanför boendet har Stöten mycket att erbjuda. I närheten finns nämligen Ranchenliften som tar dig upp till Stötens anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, vargypyssel, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling med mera. Intill liften går även en skidväg som gör att du kan glida hemåt igen. För dig som föredrar längdskidåkning finns belysta spår precis bakom husen och spårcentralen ligger även den i närheten.

Lägenheterna säljs möblerade med köksgeråd, matbord och stolar, sängar, garderober med mera. Se specifik inventarieförtecking under ''dokument.''

Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

Paola Ingeby

Telefon: +46707320104
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Sälen

Telefon: 0280-27100
E-post: [email protected]

Guider & Tips