Nybyggnadsprojekt
Brf Rönningehöjden

Tumba, Salems kommun

I populära Sollidenområdet uppförs nu Brf Rönningehöjden med 18 bostäder i två olika storlekar som alla har högt läge på uppväxt och solig naturtomt. 12 stycken parhuslägenheter på 130 kvm i två våningar med vindsförråd samt 6 kvm förråd utomhus. Parhusen är fördelade på två våningsplan om 3–4 sovrum, vardagsrum, kök och två badrum. Två p-platser per parhusbostad. Här byggs även 6 stycken minivillor med suterrängvåning, två sovrum, duschrum, vardagsrum och kök. Yteffektiva 25 kvm + 25 kvm samt 6 kvm utomhus förråd och en p-plats per bostad.

Preliminär inflyttning:
Parhus - kvartal 3 2021
Studio villa - kvartal 4 2021

Med direkt närhet till naturen ligger detta projekt med nyproducerade och energieffektiva parhus och minivillor. Projektet Rönningehöjden är arkitektritat i modern stil och byggd med kvalitetsmaterial. Bostäderna smälter in i området som om husen alltid har funnits där.

Vår vision med Brf Rönningehöjden är att skapa ett boende som är så underhållsfritt och enkelt det kan vara för att frilägga mer tid åt familj och vänner. Skandinavisk avskalad och enkel stil med stiltypiska detaljer som fasader av stående träpaneler utan skarvar från Kebony, effektiva aluminiumfönster från Velfac, plåttak och generösa uteplatser. Här bor man med närhet till rekreation och natur.

Goda kommunikationer med busshållplats som trafikeras fler gånger per timme. Till Rönninge centrum tar det endast 15 minuter att gå med alla bekvämligheter som pendeltåg och affärer. Bilväg endast 30 minuter till Stockholms innerstad.

Genom en kombination av bruna stående träpanel ytor och inslag av grått från fönster och dörrar skapas en modern dynamik i fasaderna, där de gråa fälten markerar större öppningar i fasaden – såsom entrédörrar, skjutpartier och fasta fönster. Resterande material och färgval matchar de bruna fasaderna och ger ett rent och funktionellt intryck. Alla parhusen är placerade för att ge plats för en väl tilltagen terrass i sydläge, vilket ger möjlighet till eftermiddags- och kvällssol.

Interiört går färger och material i dämpade naturliga färgtoner genom en ljus behandlad enstavsparkett av ek som kombineras med ljusgråa/vita kulörer på väggar och tak. I köket har inredaren valt ljusgråa luckor med svarta handtag och svarta vitvaror. I badrummen föll valet på 30×60 cm klinker på både golv och väggar i färgen grå. Detta skapar en harmonisk bas för att köparen enkelt ska kunna sätta en personlig prägel med egna inredningsmöbler.

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Patrik Alwin

Telefon: 0709154888
E-post: [email protected]

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Telefon: 08-532 50 166
E-post: [email protected]

Guider & Tips