Nybyggnadsprojekt
Brf Sälfjällstorget

Malung-Sälens kommun

Vid välkända Sälfjällstorget på Lindvallen finns nu chansen att förvärva en bostadsrätt i nybildade och obelånade BRF Sälfjällstorget. Med 104 kvm boyta, uteplats i söderläge och närhet till liftsystem och nöjen har dessa lägenheter varit mycket populära bland hyresgästar och bra möjligheter för goda hyresintäkter finns därför för den som önskar.

Reserverad/ Till salu:
Fjällvägen 42A Till Salu
Fjällvägen 42B Såld
Fjällvägen 42C Till Salu
Fjällvägen 42D Såld
Fjällvägen 42E Till Salu
Fjällvägen 42F Såld
Fjällvägen 42G Till Salu
Fjällvägen 42H Såld
Fjällvägen 42I Till Salu
Fjällvägen 42J Reserverad

En lägenhet är fördelad på 4 sovrum (8+2 bäddar), 2 badrum, bastu och en storstuga med braskamin. Rymlig hall samt öppen planlösning mellan kök, allrum och matplats för 8+2 personer gör att lägenheterna känns luftiga och inbjudande även för den större familjen. Köket är välutrustat och erbjuder gott om avställningsytor och trevligt barhäng. Både från köksdelen och från bostadens soffhörna har man en fin utsikt över torget och vid soliga dagar får lägenheterna ett fantastiskt ljus då stora fönsterpartier samt uteplats är placerat i söderläge.

Under vinterhalvåret när mörkret smyger sig på är Sälfjällstorget vackert dekorerat med stilfulla ljusslingor och härifrån har du gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavtorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen finns det hyrbil, taxi och buss.

Inventarier och lösöre förutom stylingprodukter ingår i lägenheterna. Observera att fotolägenheten är en hörnlägenhet på övre plan.
Kontakta mäklaren för visning och vid reservation.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

Per Flyren

Telefon: 0280-271 00
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Sälen

Telefon: 0280-27100
E-post: [email protected]

Guider & Tips