Nybyggnadsprojekt
Brf Siken

Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Här utvecklar Faskunge Fastigheter i samarbete med Blooc 23 radhus om 99 kvadratmeter - vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet.

En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Siken andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla.

I två plan ges utrymme till hela familjen med de sociala ytorna på entréplan och de privata sovrummen på övre plan. På båda planen erbjuds två fullt utrustade duschrum med fina detaljer. Här finns utrymme för en ung, växande familj, ett par som önskar bekvämlighet eller en barnfamilj som söker ett fullt utrustat boende med allt genomtänkt och välplanerat. Allt för att få vardagen att kännas lyxig och harmonisk. Utomhus på förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Siken!

I Borsökna bor du i ett tryggt bostadsområde, endast tio minuter från centrum och samtidigt med ett naturnära läge. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet samt närhet till en löprunda eller lek i skogsrika miljöer. Bostäderna är belägna med närhet till goda kommunikationer till centrum med hela dess utbud. I området planeras också en nybyggd förskola och på kort avstånd finns skola. Här bygger vi ett Borsökna för alla åldrar - välkommen hem!

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Annica Lövgren

Telefon: 070-999 31 21
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Telefon: 016-541 65 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips