Nybyggnadsprojekt
BRF Sjögården

Ellös, Orust kommun

BRF SJÖGÅRDEN
• Nyproducerat och bekymmersfritt boende mitt i Bohuslän
• Möjlighet att hyra ut genom hotellet
• Frihet och inkomstpotential när du själv inte är här
• Möjlighet att hyra ett extra rum om du får gäster
• Tillgång till spaavdelning med pool, jacuzzi och bastu

Intresserad? Ring/maila!
Välkommen till ett bekymmersfritt boende i Ellös på Orust. Med unikt läge intill havet, mitt i Ellös, har vi byggt ett modernt boende bestående av 38 lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. När du inte är där har du möjlighet att hyra ut din lägenhet genom hotellet som dessutom kan bjuda på all tänkbar service. Säg hej till det bästa av två världar – hemester.

Se nedan för mer info samt läs gärna vår digitala broschyr där fler bilder finns, byggnadsritningar, räkneexempel mm.
https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=665146

LÄGENHETERNA
De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök.
All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.

UTHYRNING OM DU VILL
BRF Sjögården är en bostadsrättsförening med flera fördelar.
Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Intäkterna fördelas mellan dig och hotellet. Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november.
Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.
Till föreningen hör också vissa lokaler, varav en hyrs ut till restaurang Varvet och en kommer hyras ut till spa- och poolavdelningen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Göteborg Centrum

Simon Svedlund

Telefon: 0721818512
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Telefon: 031818500
E-post: [email protected]

Guider & Tips