Nybyggnadsprojekt
BRF Skärgårdsslänten 1 ETAPP 1

Svinninge, Österåkers kommun

Visning 12/1 klockan 13.45-14.30. BYGGNATION PÅGÅR!

10 av 12 bostäder sålda i första etappen! Hör av er om även ni vill få mer information och skriva upp er på er nya drömbostad.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman-Vogt arkitekter har Carl Ek skapat parhusbostäder, villor och studiohus med planerad inflytt mellan sommaren-hösten 2020.

Bostäderna har tagits fram i syfte att integreras med det naturligt estetiska. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. Med fokus på såväl svensk byggtradition som modern design har bostäderna tagits fram för att ligga i framkant beträffande modernitet, funktionalitet och estetik.

För dig som vill åt en enkel och bekväm tillvaro i skärgården men ändå vill ha nära till stan. Med 25 minuter till Stockholms innerstad, omgivet av grönska och skärgård, erbjuder Brf Skärgårdsslänten alla tänkbara förutsättningar för ett vacker och bekvämt liv.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Maja Stolpe

Telefon: 073-554 58 88
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Telefon: 08-128 60 210
E-post: [email protected]

Guider & Tips