Nybyggnadsprojekt
Brf Skogsparken - BYGGSTART hösten 2019 - Brf Skogsparken, 16 lägenheter utöver det vanliga

Brf Skogsparken, Djurås, Gagnefs kommun

BYGGSTART hösten 2019. Endast 3 st kvar!

Den nya tiden är här - Brf Skogsparken, ett perfekt och bekvämt alternativ till villaboende: moderna, bekväma och alldeles fantastiska bostadsrätter med promenadavstånd till Djurås Station och centrum planeras att uppföras på Myrvägen i Djurås. Byggstart planeras till hösten 2019 med preliminär inflyttning hösten 2020. Missa inte din chans till att förhandsboka en bostadsrätt- välkommen att kontakta oss för mer information och tidsbokning.

"PÅ EN VACKER plats i direkt anslutning till skogen och naturen planeras smakfulla bostadsrätter med en arkitektur utöver det vanliga att uppföras. Hus i träpanel med vackra bandtäckta
plåttak och stora fönsterpartier som ger ett flödande ljusinsläpp. Visionen har varit att rita smakfulla bostäder som sticker ut i mängden samtidigt som de smälter in i den historiska miljön i Dalarna på ett rofyllt sätt.
BRF SKOGSPARKEN ERBJUDER arkitektritade bostäder till familjer som vill ha ett bekvämt eget boende utan att lägga tid och jobb på hus, trädgård, renovering eller egen byggnation med allt vad det innebär. Ett exklusivt, smidigt alternativ när du vill äga ditt eget boende. Området öppnar upp möjligheten för den äldre generationen att sälja villan som blivit för stor och flytta till ett mindre, mer bekvämt boende. Eller för barnfamiljer som får närhet till bra skolor och barnomsorg, och naturen direkt utanför dörren. Bra buss- och tågförbindelser finns i direkt närhet till området för dig som pendlar.
BRF SKOGSPARKEN SKALL upplevas inbjudande, elegant men ändå avspänt. Ett grönt lummigt område nära naturen med stort utbud av fritidsaktiviteter. Interiört har det lagts stor vikt vid att skapa luftiga sociala umgängesytor med stora fönster och golvvärme i alla plan, samtidigt som den privata delen med sovrum och badrum hålls ihop och ger ett lugn.
EXTERIÖRT HAR VI skapat ett bostadsområde med villakänsla och mycket grönska där varje lägenhet har två stora uteplatser, en på varje sida om huskroppen för att få tillgång till sol hela dagen. Lägenheterna på markplan får en grön förlängning av sina terrasser. Bostäderna är ritade i ett plan med genomgående planlösning.
Välkommen till BRF Skogsparken, ett boende utöver det vanliga!" - Hultqvist Fastigheter

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Amanda Allernäs

Telefon: +46708834446
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Telefon: 0241-64 53 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips