Nybyggnadsprojekt
BRF Slottsängen Steninge/ Sigtuna

Sigtuna kommun

PASSA PÅ, ENDAST 6 HUS KVAR!
SISTA DAGEN FÖR VISNINGSMÖJLIGHET I SYSTERPROJEKT I UPPLANDS VÄSBY ÄR PÅ ONSDAGEN DEN 15/9!

Nu när Steninge slottsby tar form, är det med fantastiska miljöer där gemenskap och ett gott liv är tänkt att vara kärnan. En livsstil många drömmer om, men som också kan kännas svår att förverkliga...

Nu blir det lättare! Nya Steninge slottsby ligger vackert i slottsmiljö, ett "stenkast" till Mälaren och naturskönt på historisk mark med anor från 1600-talet, mellan Stockholm och Uppsala. Här växer det fram mer än bara bostäder – grannskapet rymmer även slott och slottspark, butiker, restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare, ridhus, marina och så vidare. Allt detta och lite till är vad som erbjuds, som dessutom omfamnas av ett trevligt grönområde i form av naturreservat.
I närheten planeras det för förskola, skola och idrottsplan.
Etablerade butiker som redan finns är POSH living, Widforss Jakt och Naturbutik, Handelsträdgård och mer...

I denna del av tun 4 som ligger minst ostört planerar BoTotal hela 29 bostadsrättsradhus om ca 149 kvm fördelat i 2,5 plan. Varje bostad kommer tilldelas egen upplåtelsetomt med träaltan där du har naturen som en levande tavla genom fönstren samt ett förråd och parkeringsplats.

Sigtuna är en uppskattad kommun som är under stark expansionsfas, med såväl många vackra miljöer i form av nytt och gammalt samt självaste Sigtuna stad med titeln som Sveriges första huvudstad. Du finner även bekvämligheten i att Arlanda flygplats endast ligger ca 10 minuter bort.
Sigtuna kommun ligger i ett fantastiskt geografiskt läge med pendlingsavstånd till både Stockholm och Uppsala (ca 30 min).

Tillträde beräknas till Q3 2021.

Ring eller maila Sami Uzunkaya för mer info:
[email protected]
0735-643604

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Sami Uzunkaya

Telefon: 0735-64 36 04
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Telefon: 0735-64 36 04
E-post: [email protected]

Guider & Tips