Nybyggnadsprojekt
BRF Söderglimten - Skogskärrsvägen

BRF Söderglimten, Stockholm, Huddinge kommun

Brf Söderglimten
Här uppförs 30 st moderna, rymliga och välplanerade bostadsrätter i fyra olika hustyper – parhus 146 kvm, 57,2 kvm, studiohus 1-plan och studiohus 2-plan. Bostäderna byggs med hög, svensk kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bo i nyproducerade, attraktiva och bekväma hus med direkt anslutning till både natur och storstadsliv.

Brf Söderglimten ligger beläget i det eftertraktade och barnvänliga området Högmora i Huddinge. Kommunikationerna är goda med bussförbindelse med anslutning till spårbunden trafik i Farsta Strand och Huddinge C. På promenad- och cykelavstånd går det också att ta sig till Rågsveds tunnelbanestation. Omgivningen består av en slående vacker natur och utbudet av friluftsaktiviteter är många.

Samtliga parhusen är slutsålda.
Vi har endast tre studiohus i 2 plan på 42 kvm till försäljning.

De charmiga Studiohusen är perfekt för dig som alltid drömt om att bo i ett litet hus. Husen har en genomgående öppen planlösning och generösa, välplanerade arbetsytor. Ett steg ut genom det stora skjutdörrspartiet finns en privat altan och trädgård. En perfekt plats för njutning och umgänge.

Föreningen har gemensamma ytor med lekplats, boulebana och en härlig grillplats för trevliga sommarkvällar. Varje studiohus ingår en parkeringsplats Till varje bostad ingår även en del i en förrådsbyggnad.

Studio 42 │ Charmig och stilsäkert boende
Med en yta om 42 kvm erbjuds möjligheten att bo i sitt eget hus med hög standard på en effektiv yta. Den öppna ytan på entréplan skapar en luftig och gemytlig atmosfär. I anslutning till entrén ligger ett stilrent och helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustad med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill det moderna och välplanerade köket finns en gedigen matsalsyta med rum för ett stort matsalsbord. Eller om du hellre vill, möblemang för sällskapsyta/vardagsrum.
En trappa upp hittar du sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet blickar du ut mot husets stora altanyta om 25 kvm och egen trädgårdsplats. Här kan du sätta din egen prägel och inreda med möblemang för umgänge eller varför inte en SPA-anläggning. Om man vill, så finns möjligheten att montera upp en extra innervägg, så man ytterligare får ett rum på övre plan.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kristian Perman

Telefon: +46708327708
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Telefon: 08-556 408 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips