Nybyggnadsprojekt
BRF Södra Stranden 2

Motala, Motala kommun

ANMÄL DITT INTRESSE!

I februari påbörjar vi försäljningen av etapp 2 av vår försäljningssuccé Brf Södra Stranden med 33 nya fina bostadsrätter. Vi har nu öppnat möjligheten att anmäla intresse för denna etapp!
För att få möjlighet till förtursköp behöver du göra en aktiv intresseanmälan på denna sida.

Lägenhetsfördelningen kommer att ske på samma sätt som för etapp 1. Ni kommer att få rangordna önskade lägenheter senast 15 februari 2021 och utifrån könummer kommer sedan förtursköp att erbjudas.

För att se hur lägenheterna är placerade i huset och hur de sedan har bokats - klicka på länken PROJEKTHEMSIDA för att se vår lägenhetsväljare.

Strax intill Motalavikens södra strand växer nu Brf Södra Stranden 2 fram. Här finns plats för dig att hitta hem i Östergötlands sjöstad — med vattnet i blickfånget och naturen runt knuten.

START OCH MÅL FÖR DIN EGEN VÄTTERNRUNDA
Motala är en mötesplats med vacker inramning, spännande historia och en levande framtid. Vi vill vara en del av stadens utveckling och bygger därför nya lägenheter vid Södra Stranden. Här skapar vi miljösmarta hem och ett boende för framtiden, var och ett med inglasad balkong och verkligt goda utsikter. Lägenheterna är planerade och utformade för att trivas i med gott om förvaringsmöjligheter, noggrant utvalda material och utrustning som håller genomgående hög kvalitet. Gemensamt för alla våra hus är att de är miljösmart byggda med tyst och energisnål inomhusmiljö, vilket ger låga energikostnader och en långsiktigt god ekonomi för huset, föreningen och för dig, förstås.

Brf Södra Stranden 2 öppnar upp för det bästa av två världar: en helt ny lägenhet, där du ges möjlighet att sätta din egen prägel, i ett unikt strandnära läge. Från din bostad promenerar du enkelt fram och tillbaka in till centrum. Eller varför inte ta en längre tur runt Motalaviken över bron, din egen Vätternrunda med start och mål på hemmaplan.

NJUT AV ETT ELEGANT BOENDE MED UTSIKT
Brf Södra Stranden 2 bygger ett hus med åtta våningar och erbjuder fyra olika planlösningar att välja bland. Här ryms både tvåor och treor mellan 71 och 89 kvm, var och en med underbar utsikt. Hemmens fokus är välplanerade boytor och genomgående öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - en utformning som möjliggör socialt umgänge till både vardag och fest. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier förstärker lägenhetens luftiga och rymliga känsla.

Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen, bostadens extra välkomnande rum under årets varma månader. Här njuter ni av den vidsträckta utsikten som sträcker sig från Motalabrons röda siluett ända in till Motala ström och Göta Kanals utlopp i Vättern. När det kommer till förvaring har inget lämnats åt slumpen. Samtliga lägenheter erbjuder både klädkammare och skjutdörrsgarderober, som rymmer allt det du inte kan eller vill vara utan. Det finns dessutom ett eget lägenhetsförråd där du enkelt förvarar det du behöver mer sällan. Bilen parkeras smidigt utanför huset, antingen i väderskyddande carport eller på traditionell parkeringsplats.

SÖDRA STRANDEN - MOTALA
Mest påtaglig och tongivande för Södra Stranden är såklart närheten till vattnet. Det tar bokstavligen en minut att ta sig dit, och Motalavikens skådespel kommer här utspela sig rakt framför dina ögon. Till centrum tar du dig till fots på en kvart om du raskar på. Promenaden går längs vattnet, genom parker och över broar så gissningsvis kommer du inte ha något emot att ta god tid på d

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Matilda Lindén

Telefon: 0141-109857
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Telefon: 0141-10 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips