Nybyggnadsprojekt
Brf Sundemans Backe

Västerås, Västerås kommun

Seniorbostäder (55+) i centrala Västerås med närhet till det mesta du behöver.

Välkommen till Västerås första Bonumförening – Bonum brf Sundemans backe! Bonum är Riksbyggens koncept för moderna seniorbostäder. Vi bygger nu 71 bekväma bostadsrättslägenheter i Vasastaden i centrala Västerås för dig som är 55+. Bonum Brf Sundemans backe ligger i Vasastaden, ett av Västerås mest attraktiva bostadsområden i direkt anslutning till den vackra skogsbacken som gett föreningen sitt namn. Oslagbart läge med närhet till natursköna promenadstråk som tar dig hela vägen till Mälaren och gångavstånd till city med butiker, restauranger och caféer. På andra sidan Köpingsvägen hittar du också Oxbacken centrum med bland annat mataffär, apotek och vårdcentral. Preliminär inflyttning vintern 2021/2022.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med extra sovplatser för långväga gäster samt en gemensamhetslokal för gemensamma trivselaktiviteter och styrelsemöten. Båda lokalerna är också möjliga att hyra för medlemmarna. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget i källarplan. I en Bonumförening finns också en Bonumvärd som kan vara en hjälpande hand i din vardag. Av Bonumvärden kan du köpa hushållsnära tjänster med RUT/ROT-avdrag, t.ex. hjälp med vattning när du är borta eller uppsättning av dina nya gardiner. Bonumvärden hjälper också styrelsen att anordna aktiviteter för de boende, alltifrån vinprovning till buggkurs i gemensamhetslokalen.

När du köper en bostad i Bonum Brf Sundemans backe betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksbyggen ekonomisk förening

Maria Grandin

Telefon: 021-10 32 48
E-post: [email protected]

Riksbyggen ekonomisk förening

Telefon: 0771-860 860
E-post: Riksbyggen ekonomisk förening <[email protected]>

Guider & Tips