Nybyggnadsprojekt
Hökarängen - Brf Tetris

Hökarängen, Stockholm, Stockholms kommun

Välkomna till Tisdagsvägen!

Glöm inte göra intresseanmälan för mer info hos Besqabs projektsida: http://www.besqab.se/tetris

Här uppför nu Besqab yteffektiva bostadsrättslägenheter. Här bor du stadsnära men ändå småskaligt i en av Stockholms äldsta förorter. Ett område som ursprungligen uppfördes på 1940-talet. De äldre bostadshusen med välbevarade byggnadsdetaljer har höga kulturhistoriska värden som präglar kvarteren.

I Hökarängens bästa läge har vi nu säljstartat 83 st välplanerade och moderna bostadsrätter. Lägenheterna är 1-4 rok om 27-78 kvm med preliminär inflyttning våren/sommaren 2020 dvs kvartal 2, 2020. Öppna luftiga ytor med stora sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är något alla lägenheter har gemensamt. Lägenheterna har dessutom stilrena badrum, utmärkta förvaringsmöjligheter och fina ytskikt med målade väggar och ekparkett.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max.

Lägenheterna är attraktivt belägna med närhet till allt! I Hökarängen finns förskolor och skolor för barn i alla åldrar. Gröna parkstråk skiljer bostadsområdena åt i hela Hökarängen och Gubbängen. Gå, jogga eller cykla på parkvägarna. Ta med dig picknick-korgen till Fagersjöskogen eller promenera längs Magelungens strand. Det är inte heller långt till en naturskön strandpromenad längs med Drevviken. Parkleken Starrmyran är ett omtyckt ställe bland barn och unga. Här finns stall med hästar, getter, kaniner, marsvin och höns. Ett paradis för alla barn som vill klappa, gosa eller gå en djurkurs.
En kort promenad tar dig till Hökarängens tunnelbanestation och på endast 20 minuter är du på T-centralen. Inom en kvart står du på Söder, med allt vad det har att ge i form av god mat, uteliv och bra shopping. All behövlig närservice i form av matbutiker, apotek, vårdcentral, frisör och matställen finns inom promenadavstånd från din bostad. Både Hökarängen och Gubbängen har egna små trevliga centrumtorg med välbevarad femtiotalskaraktär. Tar du tunnelbanan söderut når du det betydligt större Farsta Centrum. Här hittar du kläder och prylar till hela familjen. Ät lunch eller ta en fika på ett av alla matställen! Du har också Globen med hela sitt utbud inom räckhåll. Här har du tillgång till många av Stockholms stora idrotts- och kulturevenemang.

Brf Tetris
1 rum och kök om 27 kvm – 60 st. Månadsavgift från ca 2079 kr/mån
2 rum och kök om 59 kvm – 31 st. Månadsavgift från ca 3009 kr/mån
3/4 rum och kök om 78 kvm – 9 st. Månadsavgift från ca 4095 kr/mån

Inflyttning kvartal 2, 2020.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande. Vissa detaljer och utförande kan komma att ändras.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Farsta-Enskede

26 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Farsta-Enskede

Björn Olsson

Telefon: +46707997011
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Farsta-Enskede

Telefon: 08-546 508 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips