Nybyggnadsprojekt
Brf Trädgårdsbadet

Skövde kommun

Tillträde Mars 2022.

När du flyttar till Brf Trädgårdsbadet i Trädgårdsstaden får du ett bekvämt liv mitt mellan storstadspuls och skogens sus. Trädgårdsstaden i Skövde har blivit en attraktiv plats att bo på, trygga kvartersgator, varierad bebyggelse och närhet till uteliv i alla dess former lägger grunden för ett njutbart hemmaliv. I Trädgårds- staden bygger vi nu Brf Trädgårdsbadet med 36 lägenheter i nio smakfulla hus med villakänsla .

Entreprenören PrivatBostäder AB har gott om tidigare erfarenhet från liknande projekt, se mer på deras hemsida www.privatbostader.se/nybyggnation/

I Brf Trädgårdsbadet bor du bekvämt i en lägenhet utformad efter det goda livet. Välj mellan en ytsmart tvårummare, en trivsam trea eller en generös fyra där den stora familjen får plats. Alla lägenheter har uteplats eller balkong som på bästa sätt tar tillvara på soltimmarna. Detta moderna boende, med fina materialval samt tvätt- och diskmaskin, gör det lätt att längta hem.

Alldeles utanför dörren har du föreningens egen pool som onekligen höjer livskvaliteten i kvarteret. Ta ett morgondopp innan grannarna vaknat, njut i en solstol med en bok efter jobbet eller gläds när ditt barn tar sitt första simtag efter flitigt tränande. Poolen är uppvärmd och miljön omkring är välordnad med gemensam grill- plats, snyggt trädäck och möjlighet till skyddad omklädning.

De 36 bostäderna är fördelade på 4 lägenheter i varje hus och fördelade enligt följande:
2 rok - 10st
3 rok - 16 st
4 rok - 10 st

Dessutom kommer varje lägenhet ha eget förråd och det kommer finnas 42 st p-platser (varav 4 hcp) i föreningen så varje bostad har möjlighet till egen parkering (p-platserna beräknas kosta 150kr/mån).

Kontakta ansvarig mäklare för att göra en intresseanmälan och för möjlighet att framöver boka din bostad!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Rikard Nero

Telefon: 0730-58 21 17
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Telefon: 0500-774080
E-post: [email protected]

Guider & Tips