Nybyggnadsprojekt
Brf Utslaget

Lanna, Lekebergs kommun

Nu presenterar vi Brf Utslaget där 24 bostadsrättsradhus i populära Lanna ska säljas! Radhusen är belägna i ett av Lannas bästa lägen med absolut närhet till Lanna Lodge och golfbanan. Några av radhusen kommer att ha en fantastisk baksida i västerläge med kvällssol och fri utsikt över hål nr 1 på en av Sveriges finaste golfbanor, medans de andra radhusen kommer att ha en baksida i söderläge där ni kan njuta av solen stora delar av dagen samt stora framsidor med gott om plats för bilen. Radhusen har genomgående hög standard och entréplan består av ett kvalitetskök från Nordanro där Husqvarnas vitvaror erbjuder hela 5-års garanti vilket är standard i detta projekt. Köksluckorna är en grå slät lucka, ljus stenskiva, vardagsrum med öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum med golvvärme, samt ett separat tvättrum. Övervåningen består av ett allrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med komfortvärme. Bostaden har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Exteriört kommer bostäderna att vara mörkgrå med svarta spröjsade fönster. Genomgående är bostaden utrustad med spotlights som standard vilka kan styras med Plejd-appen.

Till varje lägenhet finns uteplats på baksidan med generöst trädäck och trädgård. På framsidan finns biluppställningsplats.

Exteriöra bilderna innehåller förslag på planeringar.

Fiber är indraget till varje radhus. Tv-box med TELIA-grundpaket ingår i avgiften.

Fast pris från 1 795 000 kr - 2 395 000 kr.

Första inflytt preliminärt kvartal 4, 2021.

Obs! Bilderna är visualiseringar och från tidigare projekt vilket kan avvika från slutresultatet. Trädäck och sådd gräsmatta ingår. Häckar, planteringar, marksten och asfaltering ingår ej.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

Anton Olsson

Telefon: 076-317 17 81
E-post: [email protected]

Bjurfors Örebro


E-post: [email protected]

Guider & Tips