Nybyggnadsprojekt
Brf Vibytorpsparken

Hallsbergs kommun

Redan 60 % bokat!

Bjurfors presenterar ett nytt spännande projekt i Hallsberg!

Lugnt och naturnära beläget i nybyggt villakvarter uppförs nu 21 enplansradhus med uteplats på både fram- och baksida samt egen lättskött trädgård.

Beräknad inflytt är hösten 2022.

Tilltalande hus med liggande träpanel, generösa fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp och sedumtak.

Bostaden erbjuder 83 väldisponerade kvadratmeter smidigt i ett plan. Fina sociala och öppna ytor. Här ges gott om utrymme för både soffgruppsmöblemang och middagsbord i anslutning till det stilsäkra och fullutrustade ljusa köket med praktisk köksö som binder samma rummen. Vidare bjuder bostaden även på ett helkaklat badrum med både dusch och klädvårdsdel samt tre sovrum med förvaring. Sovrummet i anslutning till vardagsrummet kan öppnas upp om mer umgängesyta önskas.

Husen uppförs med genomgående hög standard med parkettgolv, vattenburen golvvärme, målade väggar och stilfullt helkaklat badrum. Husen säljs med sådd gräsmatta och grusade uppfarter/vägar.

Med utgång från vardagsrummet når ni altanen på baksidan som leder vidare ut i trädgården. Här finns även ett fristående förråd.

Här bor ni i lugnt läge med 12-15 minuter promenad till matbutik, Hallbergscentrum och tågstation. Närområdet erbjuder fin parkmiljö och närhet naturen, här finns även eljusspår.

Fast pris från 1 675 000 för mittenradhus, hörnläge 1 750 000.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Örebro

Thomas Rylander

Telefon: 0732-575609
E-post: [email protected]

Bjurfors Örebro


E-post: [email protected]

Guider & Tips