Nybyggnadsprojekt
Brf Victorem

Svinninge, Österåkers kommun

I populära och attraktiva Svinninge, med en direkt närhet till havet, naturen och Stockholms Skärgård uppförs nu Brf Victorem – 12 stycken bostadsrätter av högsta klass. Victorem omfattar parhus, minivillor och på sikt även studiohus. Bostäderna håller en genomgående hög standard med generösa uteplatser, påkostade materialval och ytskikt. Ingenting har lämnats åt slumpen, allt är genomtänkt och färdigt för inflytt inom kort - utan dyra tillval eller tillkommande kostnader.

- 4 av 6 parhus är sålda -
- 3 av 3 studiohus är sålda -

Om Bostäderna:
Parhusen: Läget är slående, med en härlig utsikt mot havet. 170 kvm med egen plan trädgårdstomt samt rymlig altan. Husen är utformad för social samvaro med stora och rymliga sällskapsytor. Till parhusen hör två p-platser. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och direktaccess till uteplatsen. Smakfullt och påkostat kök från Marbodal. Köksutrustningen består av vitvaror från Smeg.

På övre plan möts man av ett allrum, med gott om plats för möblering, också här vacker vy mot havet och båtarna. Här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas. Övervåningen har fyra stycken sovrum, varav två av dessa har utsikt mot havet. Stort vindsutrymme med hög takhöjd och gott om möjlighet till extra förvaring.

Minivillorna: Totalt 67 smart disponerade kvadratmetrar. Direkt till höger finns villans fina helkaklade badrum. Till vänster finns entréplanets sovrum. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning. Här finner du dubbla utgångar till altanen. På övervåningen finns plats för ytterligare ett sovrum, eller varför inte ett mysigt sällskapsrum.

Om området:
Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.
För er som uppskattar tillgång till havet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser.

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Österåker

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Österåker

Pege Abrahamsson

Telefon: 0703068460
E-post: [email protected]

HusmanHagberg Österåker

Telefon: 08-684 072 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips