Nybyggnadsprojekt
BRF Vinterträdgården

Duved, Åre kommun

Varmt välkommen till BRF Vinterträdgården.

Inbäddat i sluttningen vid foten av fjället längs med Karolinervägen bygger nu BearPeak 16 exklusiva bostadsrättsradhus som kännetecknas av hög arkitektur och medvetna val, både för den inre och den yttre miljön. Bostäderna i tre plan präglas av modern arkitektur med omsorg om hantverket. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och låter de vackra omgivningarna bli en del av helheten. Här bor du med närhet till allt vår vackra fjällvärld har att erbjuda med fjället, älven och naturen i samspel med din egen aktiva vardag.
Lika nära har du till allmänna kommunikationer, skola (F-9), förskola, matbutik och restauranger med Duved centrum på gångavstånd från hemmet.

Varje bostad erbjuder entré via den rymliga uteplatsen i härligt söderläge.
Entréplan har en välkomnande hall, rymligt allrum och kök i öppen planlösning, braskamin finns som tillval liksom köksö finns också som tillval. I bakkant på entréplan finns badrum/tvättstuga samt trappa till nästa våningsplan.
På plan 1 finns två av bostadens totalt fyra sovrum varav det ena sovrummet har en walk in closet. Från båda sovrummen är det utgång till balkong i söderläge. På detta våningsplan finns också ett badrum med bastu som tillval. Bostadens övre plan erbjuder ytterligare ett allrum samt dubbla sovrum där ett utav sovrummen har walk in closet. På detta våningsplan är det master bedroom och allrummet som har utgång till balkongen i soligt söderläge.

Varje bostad har tillgång till p-plats och förråd om ca 5 kvm i separat byggnad.

Det här är bostaden för dig som söker ett exklusivt boende med genomtänkt planlösning, materialval och arkitektur. Ett boende som lämpar sig lika bra för fritid som permanentboende.

Tillträde planeras till:
slutet av december 2021 för lgh C1-4
mars 2022 för lgh B1-7
april 2022 för lgh A1-5

Under fliken " Projekthemsida" hittar du Bostadsväljaren med information om vilka bostäder som finns tillgängliga i BRF Vinterträdgården.

Vill du köpa bostadsrättradhus i BRF Vinterträdgården?

Kontakta ansvarig mäklare för att teckna reservationsavtal.
Reservationsavgift om SEK 10 000 erläggs.
När minst 11 bostäder är reserverade tecknas bindande Förhandsavtal.
Förskott om 10% av köpeskilling erläggs.
Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde.
Eventuella tillval faktureras separat.

Observera att allt bildmaterial är illustrationer av hur det är tänkt att se ut varför mindre avvikelser kan förekomma. Observera att på bilderna förekommer även tillval.

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Monica Norberg

Telefon: 0702-536060
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Telefon: 0647-51100
E-post: [email protected]

Guider & Tips