Nybyggnadsprojekt
Brunnshög - ONESIX - Brunnshög

Brunnshög, Lunds kommun

I Brunnshög i Lund uppför Okidoki nu 6 individuellt formgivna stadsradhus och 6 taklägenheter. Konceptet ONESIX bygger på idén om att leva ut drömmen om det arkitektritade urbana boendet i bostadsrättsform. Därför har varje radhus och lägenhet en egen arkitekt som gestaltar fasader och några bärande inredningsdetaljer är unika.

FÖR UPPDRAGET HAR de samlat 6 olika arkitekter med uppgiften att sätta sin prägel på ett hus vardera – numrerade ONE–SIX. Varje hus består av ett radhus med 3 alternativt 4 sovrum i 2 plan med egen trädgård och en 2:a på våning 3 med egen takterrass. Sammanlagt 12 unika bostäder i bostadsrättsform. Varje hus är i sig namngivet O.N.E.S.I.X. - radhusen med en etta och lägenheterna med en tvåa. Byggprojektet kommer uppföras av Wästbygg med lång erfarenhet av byggnation och vars namn är förenligt med kvalitet och trygghet. Husen uppförs i trästomme med Svanen-märkning, vilket har många fördelar för miljön, dig, och ditt bolån. Hiss finns i huset.

BYGGNADEN PLANERAS ATT miljöcertifieras enligt Svanen. Det innebär att både byggprocess och material uppfyller mycket omfattande och stränga kvalitets- och miljökrav. Resultatet blir en giftfri boendemiljö och minimal miljöpåverkan under husets hela livscykel. Certifieringen ställer också krav på byggkvalitet, hantering av reklamationer, spårbart virke, dagsljus och buller. Med Svanenmärkningen följer konkreta och kvantifierbara krav som säkerställer att hela huset uppförs hållbart.

Inflyttning våren 2022

Nedan presenteras de 6 olika arkitekterna.
O - Okidoki GBG
N - Högberg-Gillner Arkitektur
E - Rundlöf-Björling Arkitekter
S - YAAM Art & Architecture
I - New Order Arkitektur
X - Okidoki STHLM

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Lund

Andreas Hansen

Telefon: 070-774 89 75
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Lund

Telefon: 046 - 12 49 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips