Nybyggnadsprojekt
Byarum Ammelund

Vaggeryds kommun

Utmed Silverbäcksvägen i kanten av Byrum anläggs ett nytt bostadsområde som kommer bestå av friliggande villor. I första etappen släpps nu två villor till försäljning.

Här bor du lugnt och ostört med skogen som nära granne något som präglar området.
På nära håll når du härliga strövområde i skog & natur.

Fastigheterna/tomterna säljs med villkor om att teckna entreprenadavtal med LJ Bygg AB för att uppföra en Solvilla (Från 58 - 135 kvm). Husen har en bra och hög standard i grund utförandet!
Fastigheterna är idag obebyggda och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av en villa från Solvillor. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomterna och därmed ansvarig för förmedlingen av dessa. Entreprenören är ansvarig för husbyggnationerna.

Finns möjligheter att välja vissa tillval, bland annat solpaneler på taket.
Under fliken nedan "Dokument och länkar" hittar ni mer information.

Först till kvarn och varmt välkommen med frågor och intresseanmälan!

Några förslag på husmodeller:

Senior 75 (3 rok, 75 kvm boyta + 4,8 kvm biyta)
Det kvadratsmarta huset som passar för seniorer eller par framtaget för att erbjuda alla generationer en bra boende standard. Öppen & luftig planlösning med en bra klädkammare. Garage/Carport kan fås som tillval.
Prisexempel: 2.950.000 kr

Comfort 105 (3 rok, 105 kvm boyta + 38 kvm biyta)
Här finner du ett hus med ljus och öppen planlösning. Passar den mindre familjen eller ett par som vill ha ett bekvämt och lättskött boende där man kan bo kvar länge!
Praktiskt med garaget som sitter ihop med huset, genom egen ingång via groventrén/tvättstugan.
Prisexempel: 3.300.000 kr

Comfort 135 (5 rok, 135 kvm boyta + 38 kvm biyta)
Huset som vänder sig till den lite större familjen som har behov av flera sovrum eller ett hemmakontor. Vid utbyggnadens främre sovrum kan man skapa en trevlig, skyddad uteplats i vinkel och njuta av hörliga stunder.

Önskar du annan hustyp än de förslagna är du välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Information om husen, se www.solvillor.se alternativt kontakta Jan Hemberg, säljare på Solvillor, på 070-558 86 00 alt. [email protected]

Byarum är ett litet samhälle norr om Vaggeryd. Gamla E4:an även kallad Riksettan sträcker sig igenom det gamla brukssamhället. I Byarum hittar vi en skola och fritidshem som renoverades och stod klar i februari 2015.
Goda pendlingsmöjligheter med både buss och bil till såväl Vaggeryd, Jönköping, Värnamo, Torsvik och som till Stigamo.
Skog och natur är en självklar del av Byarum men endast inom 5 km nås all tänkbar service i Vaggeryd, såsom mataffärer, apotek, butiker, bank, familjecentral samt sim- och sporthall. Inom gång- och cykelavstånd finns också en hembygdsgård och en kyrka med anor från medeltiden.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Värnamo

John Svensson

Telefon: 073-4337063
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Värnamo

Telefon: 0370-15770
E-post: [email protected]

Guider & Tips