Nybyggnadsprojekt
Bymarken - Brf Skålen - Inflyttning Nov/Dec 2021!

Bymarken, Jönköping, Jönköpings kommun

På första parkett, med möjlighet till obruten Vätterutsikt, presenterar vi nu Bostadsrättsföreningen Skålen.

En unik möjlighet att bo i nyproducerad bostadsrätt på Bymarkens sluttning. Här är det enkelt att hitta ett miljösmart hem som matchar just dina önskemål. Husen erbjuder allt från yteffektiva ettor till rymliga, charmiga treor med eller utan snedtak och möjlighet till flera balkonger i olika väderstreck. Ett boende på Sandbacksgatan erbjuder därtill ett fantastiskt läge med närhet till Vättern, Stadsparken, Resecentrum och Jönköpings stadskärna.

Brf Skålen består av 36 lägenheter fördelat på två parallella huskroppar som trappar upp längs Sandbacksgatan och Kortebovägen. I anslutning till det västra huset återfinns föreningens carportar och parkeringsplatser. Bostadsentréerna är vända in mot Sandbacksgatan och den gemensamma gården, en trivsam mötesplats för de boende. Husens form och kulör ansluter till sin omgivning och utgör ett naturligt inslag bland Bymarkens karaktäristiska takåsar. Både Vätterutsikten och västersolen tas till vara med balkonger i öster- och västerläge.

Oavsett lägenhetsstorlek kan ni förvänta er ett hem som möter dagens höga modernitet gällande design och materialval. Hemmen imponerar med välplanerade boytor samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum – en utformning som möjliggör socialt umgänge till både vardag och fest. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier förstärker den luftiga och rymliga känslan När det kommer till förvaring har inget lämnats åt slumpen, då det erbjuds både klädkammare, lägenhetsförråd och rymliga skjutdörrsgarderober.

Vår målsättning är att skapa ett grönt och miljösmart boende – till låg driftskostnad. Då fokus ligger på hållbarhet bygger vi lågenergihus som tar till vara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med miljövänlig el. Under de kallare årstiderna erbjuds närproducerad bergvärme som också värmer upp vattnet till den sköna duschen året runt.
Lägenheterna har redan låg energiförbrukning samt lokalt producerad el och värme, men det finns ytterligare möjligheter att påverka energianvändningen. Genom aktiva val av rumstemperatur, el- och vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för den el, värme och det vatten som ert hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Johan Agnesund

Telefon: +46726669417
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips