Nybyggnadsprojekt
Centrala Hisingen - Sverigehusets Kubik 2

Centrala Hisingen, Göteborg, Göteborgs kommun

Nu har du chansen att flytta in i ett helt nyproducerat område på centrala Hisingen, Lundbypark. För att bidra till positiv stadsutveckling bygger Sverigehuset ett levande stadskvarter som ska fyllas med liv och rörelse från bottenplan och sex våningar upp.

Vad vi vill få ut av vårt boende varierar beroende på var i livet vi befinner oss. Någon vill ha nära till skolor och arbete, en annan till natur och aktiviteter, socialt liv med bra urval av restauranger och kaféer. Vissa vill ha allt det där och lite till. Det har vi tagit hänsyn till när vi bygger Sverigehusets Kubik. Vi bygger många välplanerade 1:or och stora 4:or med hotellkänsla, flexibla och kvadratsmarta 3:or. I markplan placerar vi studiolägenheter som gör kvarteret dynamiskt och levande. Ett levande stadskvarter som är unikt i sitt slag i Sverige.

När du behöver mer yta hänger ni i det gemensamma orangeriet som är på hela 90 kvm med kök & toalett. Kommer även gå att abonnera för större middag och festligheter.

Nära till allt är en utnött kliché, men när du bor i Sverigehusets Kubik då är det nära till det mesta. Du bor centralt på Hisingen, med spårvagnen knappa 150 meter från hemmet.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Nya Kvadrat

Gustav Johansson

Telefon: 0734-050005
E-post: [email protected]

Nya Kvadrat

Telefon: 031-309 90 04
E-post: [email protected]

Guider & Tips