Nybyggnadsprojekt
Centralt - Brf Kaplanen 3

Centralt, Mjölby, Mjölby kommun

Tecknar du förhandsavtal för din lägenhet innan 1 April bor du första året utan att behöva betala årsavgift! Beräknad inflyttning är under Augusti 2019. Det finns två lägenheter kvar till salu. Övriga lägenheter är förhandstecknade. Välj mellan en trea på andra våningen om 80 kvadratmeter eller en fantastisk trea på tredje våningen om ca 87 kvadratmeter.

I äldre mysiga kvarter ett stenkast från Svartån och med någon minuts promenad från Mjölby köpcentrum skapas detta boende med bostadsrätter i toppklass. Här byggs åtta moderna och luftigt planerade lägenheter med fokus på hög standard och bekvämlighet. Naturligtvis finns det hiss. Bostäderna har en öppen och mycket trivsam planlösning med prakiska förvaringsutrymmen. Varje lägenhet har fönster i tre väderstreck vilket ger bra ljusförhållande och utblickar.
Lägenheterna är i sitt grundutförande inredda och utrustade med påkostade materialval, kvalitativ köksinredning och vitvaror samt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. De generösa balkongerna blir ett extra uterum under sommarhalvåret med möjlighet till framtida inglasning. Den gemensamma och gröna innergården ger byggnaden en skyddad och elegant entré.

I de mycket förmånliga månadsavgifterna ingår värme, kall- och varmvatten, hushållsel, tilläggsförsäkring för bostadsrätt och grundutbud av tv-kanaler. Till varje lägenhet hör en carport med förrådsdel vilken medför en obligatorisk månadsavgift på 700 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer eget val av internetabonnemang och tillval av extra tv-kanaler.

Detta är det perfekta boendet för dig som vill ha en nyproducerad, fräsch och påkostad lägenhet med det lilla extra. Här bor du i en mindre fastighet med ett fåtal grannar i huset, vackert beläget med direkt närhet till centrum, kommunikationer och service!

Byggnationen är i full gång och beräknad inflyttning är i Augusti 2019. Det är också hög tid att bestämma eventuella tillval om du vill vara med och påverka materialval mm. E-posta eller ring in din intresseanmälan till [email protected], 070-770 45 55.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Mjölby

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Mjölby

Fredrik Egir

Telefon: 070-770 45 55
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Mjölby

Telefon: 0142-29 00 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips