Nybyggnadsprojekt
Centralt - Norra IP - 11 nybyggda Smålandsvillor

Centralt, Sandviken, Sandvikens kommun

Nu har du möjligheten att flytta till en nybyggd enplansvilla med vidbyggt garage endast ett stenkast från Sandvikens centrum. På Norra IP kommer SmålandsVillan att bygga 11 flyttklara Villa Näsby om 95 välplanerade kvadratmeter. Villa Näsby är en stor villa i litet format som passar bra för 55+ och även för barnfamiljer.
Ett flyttklart hus från SmålandsVillan innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.
En stilren villa med bra planlösning som är lättskött och bekvämt med låga driftkostnader. Här finns 2 sovrum (möjlighet att göra ytterligare ett sovrum i del av vardagsrummet efter inflyttning), ett rymligt och stilrent kök och badrum med kakel och klinkers. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Den avskärmade men öppna entrén som också är utrustat med klinkers ger ett härligt välkomnande med möjlighet till en extra förvaring i nischen. Villan har stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Utgång till bak- och framsida via altandörrar.
Bostadsbeskrivningar för respektive villa, se bilagor enligt nedan.
Notera att bilderna är en illustration, t.ex. ingår inte häckar, altan och eldstad.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]

Guider & Tips