Nybyggnadsprojekt
Centralt - Nyproducerat centralt i Aneby

Centralt, Aneby, Aneby kommun

Här finns nu möjlighet att köpa en helt nyproducerad enplansvilla med inflyttning under hösten-vintern 2020. Det kommer uppföras tre fristående villor med ett centralt läge i Aneby.

JES villan erbjuder ett stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med utgång till uteplatsen och trädgården. Här finns två bra sovrum, ett stort badrum kombinerat med tvättstuga, en praktisk gästwc och ett fristående förråd om 10 kvadratmeter. Bostaden har påkostade materialval såsom kök från HTH med Bosch vitvaror, helkaklat badrum/gästwc, klinker i kapprum samt 3-stavig ekparkett i resten av huset. Allt för att du här bara skall kunna flytta in, bo och trivas! Den vattenburna golvvärmen ger ett härligt inomhusklimat.

Fastigheten levereras med en asfalterad biluppställningsplats, samt gång/entréyta. På övriga ytor finplaneras tomten, så den är färdig för grässådd alternativt planteringar. Uppfart och gång-/entréyta asfalteras som standard. Makadam/trädgårdsgrus närmast sockel av kantelement. På övriga ytor finplanerad matjord.

Låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus som passar både för er som är lite äldre som för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent.

Försäljningen går till så att är man intresserad kontaktar man ansvariga mäklare och därefter träffas vi och går igenom hur processen går till, vad som ingår mm.

Välkommen hem!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Tranås

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Eddie Downie

Telefon: +46705863800
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Telefon: 0140-38 69 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips