Nybyggnadsprojekt
Centralt / Strömmen - Yllefabriken brf Sländan

Centralt / Strömmen, Norrköping, Norrköpings kommun

Nu läggs grunden för nästa fas i Yllefabrikens förvandling: 35 nya bostadsrätter med en helt oslagbar utsikt över staden. Stora glaspartier, härliga balkonger och invändig rymd förstärker den speciella känslan av frihet. Här får du ett alldeles unikt hem med ett fantastiskt läge, mitt i mötet mellan historia och framtid.
I Yllefabriken finns sedan år 2019 fantastiska bostadsrätter i den omvandlade delen av fastigheten. Dessa präglas av fabrikens arv och historia, med omsorgsfullt bevarad industrikänsla och unika rumsliga kvaliteter.

Vid gaveln av den återbrukade fastigheten läggs nu grunden för nästa epok i Yllefabrikens historia. Här byggs en 17 våningar hög tillbyggnad med 35 helt nya bostadsrätter. Dessa får en mer modern känsla, invändig rymd – och en helt oslagbar utsikt; byggnaden blir Norrköpings högsta och ett unikt bidrag till stadens siluett. När hela Yllefabriken står färdig kommer de två fastigheterna förenas genom sina karaktäristiska fasader i tegel.

Flertalet lägenheter i den nya delen får balkonger och stora fina glaspartier mot Industrilandskapet och Gamlebro. Det finns allt från smarta tvåor till större våningar om fem rum och kök.

Försäljningen kommer att starta kl 06:00 den 11/10. En turordningslista kommer att skapas genom att ni skickar mail till [email protected] Intresseanmälningar som inkommer före utsatt klockslag, kommer inte att beaktas. Vi ser gärna att ni rangordnar de lägenheter som ni är intresserade av. Om flera mail skickas från samma mailadress är det det sista mailets klockslag som kommer att beaktas.

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Norrköping

Magnus Eklind

Telefon: 073-6547522
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Norrköping

Telefon: 011-13 44 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips