Nybyggnadsprojekt
Centralt (Vimmerby) - Brf Stubingränd

Centralt (Vimmerby), Vimmerby, Vimmerby kommun

Nu är byggnationen påbörjad! Uppföljaren till succéerna brf Stören & brf Rönnbärsgatan har fått arbetsnamnet brf Stubingränd med referens till den geografiska placeringen precis nordöst om Stubingränd i den östra delen av Hultet kallad Stenshult.

I Etapp 1 har vi 3st radhus tillgängliga. Totalt finns 9st fina lägen att välja mellan!

En bostadsrättsförening bestående av ytsmarta & hållbara radhus i två plan, vackra träbyggnader som smälter in i miljön & bland befintlig villabebyggelse. Här kommer det erbjudas två varianter av boenden, radhus i två plan, 94 kvm om 4 r.o.k respektive 107 kvm om 5 r.o.k. 2st parkeringar med en förberedd laddbox. I direkt anslutning till varje bostad ingår en egen privat trädgård, utöver de gemensamma grönytor området erbjuder.

Närheten till natur, friluftsaktiviteter & samtidigt bekvämt avstånd till förskolor, skola, idrottsanläggningar & centrala Vimmerby skapar optimala förutsättningar för ett trivsamt bostadsområde, anpassat för såväl barnfamiljen som aktiva människor i alla åldrar.

ARKITEKTENS TANKE & ORD om interiör & planlösning:
"- Entréplanet är husets sociala nav & kännetecknas av den öppna planlösningen mellan kök- vardagsrum. Vardagsrummet leder dig ut på altanen som med hjälp av det egna förrådet & skärmväggar skapar en privat oas. På entréplanet finns det även en hall med förvaring samt en kombinerad dusch-toalett- & separat tvättutrymme.

Övre plan är mer privat & består av ett föräldrasovrum, ett badrum samt 2 eller 3 mindre rum vilka passar bra till barnrum, kontor eller varför inte gästrum."

Vi på Fastighetsbyrån är oerhört stolta & glada över att återigen givits förtroendet att sköta försäljningen. Vi bjuder härmed in till möjligheten för Dig att anmäla ditt intresse för denna spännande & banbrytande nyproduktion.

Ring 0492-140 10 eller fyll i intresseanmälan så är Du ett steg närmare Ditt nya drömboende!

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Vimmerby

Magnus Boberg

Telefon: 070-1723030
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Vimmerby

Telefon: 0492-140 10
E-post: [email protected]