Nybyggnadsprojekt
Centrum - Brf Nålmakaren

Centrum, Varberg, Varbergs kommun

Välkommen till Brf Nålmakaren, en stilfull byggnad med snygg design som uppförs mitt i centrala Varberg i hörnet Östra Vallgatan/Borgmästaregatan. Byggnaden anpassas fint till kringliggande bebyggelse och genomsyras av ett miljötänk. Granitsockel, träfasad och plåttak med solceller som står för en del av elförsörjningen. Här byggs 10 st bostadsrätter från 2 -5 rok och alla lägenheterna har hög standard med exklusiv inredning och utrustning, som varje köpare har möjlighet att påverka med personliga tillval. Samtliga lägenheter kan nås med hiss och har tillgång till en upphöjd, gemensam innergård i västerläge, där man kan umgås och trivas med sina vänner och grannar. Flertalet bostäder har indragna balkonger och de största lägenheterna har stora öppningsbara fönsterpartier mot franska balkonger samt braskamin. Några lägenheter har även egen uteplats. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheterna och förråd finns i källaren. Ett stort cykelrum finns i gatuplanet med möjlighet att ladda batterierna för elcykel.

Lägenheterna har snygg, klassisk design och fina materialval. Moderna kök från HTH med induktionshäll och vitvaror i borstat stål, luckor med urfräst spegel och mjukstängande lådor, vitt, blankt, fasat kakel, högtryckslaminerad bänkskiva samt underlimmad vask. Helkaklade badrum med Carrara och Visby antracit samt inredning från Comfort i serien Norm. Övriga rum får vitmålade innerväggar och en ljus enstavsparkett. Klinkers Visby antracit i hallen.

Först till kvarn gäller för dessa lägenheter som säljs med fasta priser. Kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttning blir våren 2019.

Tillfälle för dig som vill bo modernt och bekvämt med tillgång till allt som gemytliga Varberg har att erbjuda. Här klarar man sig bra med att promenera eller ta cykeln då allt finns inom räckhåll såsom matbutiker, caféer, restauranger och shopping. Marknaden på Varbergs torg är också välbesökt varje lördag och onsdag. Även vårdcentral, bibliotek, skola och buss- och järnvägsstationen finns i närheten. Fästningen och strandpromenaden med sina härliga badplatser kan man också promenera till soliga sommardagar.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Varberg

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Varberg

Lena Wide

Telefon: 070-8477004
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Varberg

Telefon: 0340-84770
E-post: [email protected]

Guider & Tips