Nybyggnadsprojekt
Colourblocks - Odlarstråket

Colourblocks, Upplands Väsby kommun

Colourblocks, består av 18 läckra stadsradhus längs Mälarvägens uppvuxna allé. Varje hus blir en unik individ genom en variation i färgsättning och vändning. I Colourblocks får du en generös och flexibel boyta med dubbel takhöjd, fina ljusinsläpp och en kaxighet utöver det vanliga.

Husen levereras i tre våningar om totalt 164 kvm. För den som inte behöver så stort kommer möjligheten finnas att den tredje våningen istället blir förrådsutrymme. Tomterna färdigställs fullt ut med dubbla uteplatser, planteringar, förråd och hårdgjorda ytor. De flesta husen har dubbla parkeringsplatser varav den ena i carport.

Eds allé - en helt ny stadsdel
Eds Allé är en ny stadsdel i Upplands Väsby som totalt kommer innehålla cirka 600 nya bostäder, fördelat på både hus och lägenheter.

Visionen för stadsdelen är att knyta samman jordbrukslandskapet och staden. Området kommer få generösa grönområden med ett parkstråk som går från norr till söder. Genom parken kommer ett vattendrag löpa med flera dammar som förutom att vara vackra, även tar hand om områdets dagvatten. Mitt i parken ligger torget som bland annat kommer att innehålla busshållsplats, lokaler och förskola.

Två nya förskolor ska byggas i området och kring Mälarvägen planerar kommunen för bland annat butiker och annan service.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Sofia Carlén

Telefon: +46705568477
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Telefon: 08-594 001 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips