Nybyggnadsprojekt
Dalbo - EgenLokal Dalbo

Dalbo, Luleå kommun

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Området Dalbo är ett nytt område bredvid Hällbacken, vid Sinksundet. Dalboområdet har villabebyggelse samt även industriområde. Området är mycket populärt. Flertalet industriverksamheter kommer att etablera sig i Dalbo.

På en tomt om ca 5400 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra 18 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris: 1 099 000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter)
Pris för hörnfastighet / gavel: 1 249 000 kr (inkl. moms)

Förväntad inflytt: Q2 2022

Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 5,65 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 33 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 105 kvm. Varje enhet har en vikport om 4,2m bred x 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Porten har mått för fri höjd i Sverige, vilket innebär att du kan köra in med lastbil. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Daniel Larsson, [email protected], 070-10 14 070.
Marcus Johansson, [email protected], 070-272 58 50
På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Daniel Larsson

Telefon: +46701014070
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Telefon: 0920-22 58 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips