Nybyggnadsprojekt
Diseröd - Brf Utblicken 1

Diseröd, Diseröd, Kungälvs kommun

I familjevänliga Diseröd kan vi äntligen presentera Brf Utblicken 1 - ett smakfullt utformat bostadshus på sju våningar med totalt 25 lägenheter. I detta lantliga och barnvänliga samhälle bor ni med underbart läge nära naturen såväl som förskolor, skola och mataffär. Vackra Romesjön ligger på promenadavstånd från adressen och närmaste busshållplats hittar ni bara ett stenkast bort.

Brf Utblicken 1 beräknas att byggstarta under vinter 2020 och inflyttning är beräknad till vinter 2021. De eftertraktade lägenheterna utgörs av två olika storlekar på två rum och kök och två olika storlekar på tre rum och kök. Du kan göra ett tillval på den större trean som omvandlar lägenheten till en fyra rum och kök. Lägenheterna är mellan 54-93 kvm i storlek. Här ges utrymme till diverse tillval för den som önskar och bostäderna är utrustade med härliga inglasade balkonger.

Samhället Diseröd är lantligt beläget, ca åtta km från Kungälv. Från den eftertraktade adressen har ni promenadavstånd till förskolor och Diserödsskolan, vilket underlättar vardagen för barnfamiljer. Närmaste mataffär finns bara ett par hundra meter bort och närområdet erbjuder både bibliotek så väl som pizzeria. Romesjön, som är en uppskattad badsjö med sandstrand, brygga och grillplats, ligger ca 20 minuter från ert nya hemkvarter.

I Diseröd kan ni leva ett aktivt liv med promenader såväl som joggingturer i området, som erbjuder fina promenadstråk. Här finns även på goda marker för bär- och svampplockning. Samtidigt bor ni inte långt från stadens alla bekvämligheter och till Kungälv tar det ca sju minuter med bil. Dessutom finns här en cykel- och gångbana som tar er hela vägen in till centrum.

Brf Utblickens målsättning är att skapa ett grönt och miljösmart boende – till låg driftskostnad. Då fokus ligger på hållbarhet byggs lågenergihus som tar tillvara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med miljövänlig el. Under de kallare årstiderna erbjuds närproducerad bergvärme som också värmer upp vattnet till den sköna duschen året runt. Lägenheterna har redan låg energiförbrukning samt lokalt producerad el och värme, men det finns ytterligare möjligheter att påverka energianvändningen. Genom aktiva val av rumstemperatur, el och vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för den el, värme och det vatten som ditt hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

Kort och gott ges här möjlighet till ett trivsamt och fridfullt boende som kombinerar ett lantligt läge med närhet till stadens utbud och service. Detta idylliska område passar för både barnfamiljer, pensionärer och yngre par som söker en lugn och behaglig tillvaro.

Hjärtligt välkomna till Brf Utblicken 1!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kungälv

Carolina Zanders

Telefon: 0303 - 645 52
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kungälv

Telefon: 0303-645 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips