Nybyggnadsprojekt
Dockan - Lilla Varvsgatan

Dockan, Malmö, Malmö kommun

FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Stora bostadsdrömmar på Lilla Varvsgatan.

Här väntar ett projekt utöver det vanliga med välplanerade hem i varierande storlekar.

Är du på jakt efter en större bostad eller något som passar barnfamiljen? Då har vi boendet för dig! Vad sägs om en lägenhet i 2 plan med kök och vardagsrum på bottenvåningen och en privat sovavdelning på ovanvåningen? Här finns naturligtvis två helkaklade badrum, förvaring under trappan, i garderober och klädkammare. I våra apartment houses får du alla villaboendets funktioner och kvalitéer och kan samtidigt fortsätta leva ett enkelt och bekvämt cityliv. Du har tillgång till den gemensamma trädgården där barnen kan leka en stund innan middagen men du slipper alla villaboendets måsten med gräsklippning, drift och underhåll. Här får du tid över att umgås med familjen och njuta av livet!

Naturligtvis finns här även gott om alternativ för dig som söker något mindre eller en fyrarummare på ett plan. Oavsett vilket hem du väljer kan vi lova dig ett optimalt boende med attraktivt läge i härlig havsnära miljö. Så centralt och nära stadspulsen fast ändå nära grönskan och Västra hamnen. Det här är en dröm för dig som vill bo modernt, bekvämt och leva gott.

I detta spännande projekt samarbetar Peab med Trendenser och Frida Ramstedt som hjälpt till att sätta samman ett attraktivt inredningsvalsprogram. Bland annat erbjuds tre stilar i köket som du kan välja mellan alldeles kostnadsfritt.

Det här är hem värda att vänta på, tycker vi.

Vi håller sommaröppet i vår visningsbod som finns i korsningen Dockgatan och Lilla Varvsgatan, öppet varannan måndag kl. 17-18 (ojämna veckor). Så titta in på väg hem från jobbet eller på din kvällspromenad! Givetvis går det bra att boka möte med oss även andra dagar i veckan.

För att ta del av hela projektet med dess alla bostäder, planlösningar mm gå vidare till
https://peabbostad.se/projekt/skane/lilla-varvsgatan-dockan/

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Therese Alm Svalner

Telefon: 0738-519942
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips