Nybyggnadsprojekt
EgenLokal

Skövde, Skövde kommun

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Projektet är beläget i Hasslum, Skövdes mest etablerade industriområde med ett mycket strategiskt läge. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från service, bygghandel och restauranger och andra industriverksamheter.
OBS! Välkomna på info-träff den 10 juni hos Länsförsäkringar bank. Vi bjuder på goodiebag samt berättar om oss och projektet. På grund av rådande (Covid-19) situation så kommer vi ha 3 träffar under samma dag :
- 16:00
- 17:00
- 18:00
Anmäl dig genom att skicka ett mail med antal personer till oss!

På fastigheten (Mejseln 9) med en storlek om ca 3 200 kvm kommer EGENLOKAL.se att uppföra 20 lokaler om ca 4x8 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris: 499 000 kr (inkl. moms)
Pris för hörnfastighet med fönster: 599 000 kr (inkl. moms)

Förväntad inflytt: Jan/Feb 2021

Varje lokal är ca 32 kvm och är en egen brandcell, total fastighetsyta är 63,4 kvm. Varje enhet har en vikport om 3,6 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.

Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för husbilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 400 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.
Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Mäklaren förmedlar tomten för din enhet. Entreprenadavtal tecknas med Egenlokal i Sverige AB för byggnaden.

Ottilia Linden, [email protected], 0730-894626
Rikard Nero [email protected] 0730-582117
[email protected], 0739-721831
På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

20 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Ottilia Linden

Telefon: 0730894626
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Telefon: 0500-774080
E-post: [email protected]

Guider & Tips