Nybyggnadsprojekt
ELDSUNDSVIKEN - Brf Båthuset

Eldsundsviken, Strängnäs, Strängnäs kommun

Nyproduktion i Eldsundsviken!
Missa inte chansen att få köpa din drömlägenhet! Endast ett fåtal lägenheter kvar.

I det tidigare regementsområdet Eldsundsviken, i Norra Strängnäs, har nu Lillskär tillsammans med HMB Construction påbörjat byggnationen av 47 bostadsrättslägenheter i Brf Båthuset.

De vackra omgivningarna där viken möter land i kombination med närheten till city har gjort området till ett av Strängnäs mest attraktiva bostadsområden. Utvecklingen från historiskt regementsområde till sprudlande kvartersstad har gått snabbt.

Här skapas ett nytt bostadshus med fronten mot Mälaren och innergården åt söder. Detta medger maximalt med utblickar över vattnet och kvällssolsläge för flera av bostäderna.
Det blir ett fantastiskt fint boende där det attraktiva, sjönära läget är tongivande! Den nya marinan ger också de boende i området möjlighet till egen båtplats.

Här finns lägenheter i varierande storlekar – från exklusiva och rymliga fyror till effektiva tvårummare – och varje bostad har egen uteplats, balkong eller terrass som ligger i anslutning till sällskapsytorna.
Övre plan erbjuder fantastiska takvåningar med braskamin och stora terrasser. Två lägenheter har dessutom egen Spa-del med bastu.

Bostäderna inreds med fina materialval såsom Vedum kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Stora fönsterpartier och ekparkettgolv från kvalitetsleverantören Kährs. Helkaklade badrum utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt med golvvärme (el), dolda rördragningar och vägghängt porslin.
Parkeringsmöjlighet finns i garage under huset med hiss till varje våningsplan samt utomhus med uttag för motorvärmare.

Vi hoppas att du ska finna lägenheterna och läget lika attraktivt som vi!

Välkommen med din intresseanmälan.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Strängnäs

Sanna Magnusson

Telefon: 070-688 63 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Strängnäs

Telefon: 0152-142 13
E-post: [email protected]

Guider & Tips