Nybyggnadsprojekt
Errarp - BoKlok Kajen

Errarp, Ängelholms kommun

I havsnära Errarp, drygt två kilometer norr om Ängelholms centrum, byggs ett nytt bostadsområde med gemensamma grönområden, lekplats och parkstråk mellan husen. BoKlok har redan börjat bygga lägenheter och nu planerar vi dessutom bygga BoKlok Kajen - kloka rad- och kedjehus till en kostnad som tål att jämföras.

Här bor du i ett lugnt och tryggt kvarter med grönskande natur, skogar och ängar runt knuten och med mindre än tre kilometer till havet. Längs med kusten sträcker sig långa badvänliga sandstränder och i närområdet slingar sig Rönne å som löper ut i Skälderviken. Mindre än tre kilometer från bostaden ligger Ängelholms föreningshamn, där du förutom att hyra båtplats bland annat kan besöka Ängelholms Hamnkrog. Här finns dessutom Ängelholm-Skäldervikens Segelsällskap (ÄSSS). Så du som gillar fiske, segling eller andra vattenaktiviteter behöver inte sitta sysslolös. Det finns dessutom flera vackra motionsslingor, vandring- och cykelleder att upptäcka i området - om du vill hålla dig på torra land.

Drygt tre kilometer från bostaden ligger Ängelholms Hembygdspark - en lummig oas med en massa kul för vuxna och barn. Här finns lekplats, en magpirrande upzone-park, restaurang och mycket mer. Ängelholm har ett rikt föreningsliv som erbjuder flera idrotter i området - fotboll, friidrott och ridning är bara några.

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Maria Forssell

Telefon: 010-448 63 31
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips