Nybyggnadsprojekt
Eslöv tätort - Brf Johnsons Minne

Eslöv tätort, Eslöv, Eslövs kommun

GBJ Bygg planerar för nyproduktion av 21 bostadsrätter i Eslöv. Som boende i Brf Johnsons Minne har man goda pendlingsmöjligheter då det endast är en minuts promenad till tågstationen där du kan ta dig till Lund på 12 minuter och till Malmö på 30 minuter! Det är också nära till skola, livsmedelsbutik och exempelvis gym och träningscenter.

Lägenheterna består av 1-3,5 RoK fördelade på två stycken tvåvåningshus och befintliga huset Johnsons Minne. Bostadsrätterna är ljusa och rymliga och har hög standard – redan som standard. Trägolv i alla rum och helkaklade badrum med en tvättstugedel med förvaring, bänkyta samt tvättmaskin och torktumlare. Köken och vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare och du kan sätta din egen prägel på ditt nya hem genom ett generöst tillvalssortiment; köksluckor, handtag, bänkskivor, målning och tapetsering samt kakel och klinker.

De nya tvåplanshusen inreds med ettor, tvåor och treor, alla med privat ingång och egen uteplats eller balkong mot söder. De stora symmetriska fönsterpartierna fångar ljuset och naturen i parken och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Lägenheterna får äkta trägolv i alla rum samt helkaklade badrum med golvvärme och egen tvättstugedel.
Mitt bland de nya husen bevaras Johnsons Minne, en kulturhistoriskt värdefull byggnad med mycket historia i väggarna. Huset får en smakfull och omtänksam makeover och inreds med fem supercharmiga lägenheter om 2-3,5 rum, alla med egen balkong och mycket personlighet.

I parken sår vi ett trevligt frö till grannglädje och gemenskap. Här skapas en trädgårdspaviljong, en samlingsplats med grill, en boulebana, flaggstång och gröna odlingslotter att plantera i. På nedre plan i Johnsons Minne inreds en övernattningslägenhet.

Preliminär inflyttning under kvartal 2, 2022.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Eslöv

Kenneth Pedersen

Telefon: 076- 645 21 92
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Eslöv

Telefon: 0413-600 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips