Nybyggnadsprojekt
Etapp 4 - Fantastiskt läge intill Svartån!

Mjölby, Mjölby kommun

Välkommen att kontakta oss på 0142- 133 00 för att boka in din visningstid.

Välkommen till Svartåpromenaden etapp 4 som nu släpps efter stor efterfrågan på tidigare etapper. Här bor man i mysiga kvarter med närhet till det mesta.
Försäljning sker enligt först till kvarn och till fasta priser.

Ett stenkast från centrums utbud, i en natur- och vattennära miljö erbjuds dessa fantastiska nyproducerade lägenheter där utbudet består av såväl smarta ettor till stora välplanerade treor. Här är en inglasad balkong standard till varje lägenhet. Ett hus i modern tappning med 9 våningar med en trappuppgång med stora fönsterpartier som ger ljusinsläpp från två håll.
Njut av Svartåns vackra vattenspegel i ett lugnt och trivsamt område, i ett prisvärt hem med tidlös och hög modernitet gällande design och materialval.

Här får ni möjlighet att förvärva ett elegant boende med välplanerade boytor som utgörs av såväl gott om förvaring genom både klädkammare och skjutgarderober som öppen och social planlösning. Boendet erbjuder även ett stilrent och fullutrustat kök och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Denna kombination gör detta till ett hem du inte kan motstå!
Utöver lägenheten finns ett lägenhetsförråd till varje lägenhet och om så önskas finns carport eller parkeringsplats att hyra.

Brf Svartåpromenaden är belägen i en fantastisk omgivning, där vackra promenadstråk längs Svartån finns precis utanför dörren och centrums utbud av restauranger, caféer, butiker och mataffärer endast finns en kort promenad eller cykeltur bort. I närheten finns även förskolor, skolor och goda kommunikationsmöjligheter genom pendeltåget som tar er till både Linköping, Norrköping, Motala, Boxholm och Tranås.
Här är utgångspunkten ett klimatsmart boende med en hållbar livsstil till en låg driftskostnad. Med ett miljötänk i fokus byggs ett lågenergihus där den värme som alstrats i huset tas tillvara på i kombination med den infallande solinstrålningen. Utöver husets låga energiförbrukningen ges möjlighet att påverka din egen energianvändning genom valmöjlighet av rumstemperatur samt el- och vattenanvändning. Du betalar endast för det du faktiskt förbrukar. En prisvärd och hållbar kombination för både plånboken och miljön!

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett nyproducerat boende med bästa läget i Mjölby!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Fredrik Öst

Telefon: +46702990299
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Telefon: 0142-133 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips