Nybyggnadsprojekt
Farsta - Teleterrassen 1

Farsta, Stockholm, Stockholms kommun

TELETERRASSEN - EN DEL AV ETT NYTT FARSTA

På en lummig höjd bland granar och tallar hittar du Teleterrassen. I den första etappen, av totalt tre, bygger vi 73 lägenheter fördelade i två huskroppar, granne med Telias gamla högkvarter som nu förvandlas till en modern stadsdel med högt kulturhistoriskt värde.

I Teleterrassen 1 finns det lägenheter för nästan alla. För småbarnsfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som hellre byter villalivet mot enkelheten med en nyproducerad lägenhet.

Genomtänkt både inne och ute
Här hittar du inbjudande lägenheter med ljust målade väggar, golv av ekparkett och öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Helkaklade badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring och förråd till alla lägenheter, antingen inne i lägenheten eller separat i källaren. Lägenheterna får balkong eller uteplats, vissa uteplatser är hela 45 kvm. På gården finns en lekplats för familjens små medlemmar och bilen parkerar du smidigt intill husen.

Här är läget bra
Vardagen ska funka smidigt och då är närhet centralt. Här bor du nära det som får livet att fungera bekvämt. Mataffär, shopping, skolor och förskolor, Farsta parklek, restauranger och kommunikationer är inte mer än några minuter bort. Samtidigt har du också närhet till city som endast är 15 minuter bort med tunnelbanan från Farsta Centrum. Passar pendeltåget dig bättre ligger Farsta pendeltågsstation ca 15 minuters gångväg från ditt hem.

Stillhet och aktiviteter
Ner till Drevvikens vatten har du inte mer än 10 minuters promenad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km.

Priser från:

1 ROK 1 700 000 kr
2 ROK 2 100 000 kr
3 ROK 2 750 000 kr
4 ROK 3 350 000 kr

I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel samt ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play (data, tv, tele, 169 kr/mån).

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Teleterrassen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

16 st lägenheter är bokade av MHS Bostäder som tillhandahåller bostäder åt Försvarsmaktens personal och studenter enligt separat överenskommelse med Peab och föreningens styrelse.

Varmt välkommen till Teleterrassen 1!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås

Niklas Holmberg

Telefon: 076-525 61 81
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås

Telefon: 08-586 111 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips