Nybyggnadsprojekt
Femöre - Brf Femöre

Femöre, Oxelösunds kommun

Bo med bästa utsikten!
I ett område som andas natur, upplevelser och livskvaltitét planerar vi nu för nya moderna bostadsrätter. I Brf 5-öre vill man
bo av minst två anledningar. Den första är förstås den helt fantastiska omgivningen! Själva höjden, där vi kommer att bygga,
omgärdas av barrskog och berg. Höjder och sänkor. Så ska det få vara även i framtiden. Här bor du nära vackra Sörmlandsleden, klippbad och vintertid kan du plocka fram långfärdsskridskorna och ge dig ut på isen. Eller varför inte ta med din vän och överraska med en picknick på någon av de många grillplatserna på denna underbara ö som till stor del är ett naturreservat.

Här kan du flytta in och bara bo helt enkelt.
Nu kommer vi till den andra anledningen varför du vill bo här! Hemmet. Allt är nytt och fräscht, så du slipper tänka på renovering. Vi bygger 2-3 RoK (ca 50-79 kvm) med stora härliga balkonger! Kök med moderna vitvaror från Electrolux och svenska kvalitetsprodukter från Vedum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stilanpassa bostaden med våra fina inredningsval. Vår kundansvariga hjälper dig att göra din bostad personlig och tar hand om dig hela vägen – från köp till tillträde. Du får informationsbrev, blir inbjuden till informationsmöten och ett besök i din lägenhet innan det är dags för att packa flyttbilen. I föreningen planeras övernattningslägenhet, parkeringsplatser och en trivsam utemiljö.

Femöre är en ö med många möjligheter. Här hittar du vacker natur med vandringsleder och härliga klippor. På Femöre finns det populära matstället Skärgårdsvåfflan som lockar tusentals besökare varje sommar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!

Är du intresserad av Peabs nya hem i Brf 5-öre. Anmäl ditt intresse redan nu via Peab Bostads hemsida (se länk nedan), turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Glöm inte att även kika på Brf 5-öres fina film i länken nedan!

14 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nyköping

Anders Wallén

Telefon: 070-820 17 90
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nyköping

Telefon: 0155-28 60 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips