Nybyggnadsprojekt
Flerbostadshus - RN3 Stationen

Flerbostadshus, Täby, Täby kommun

Med sina lekfulla arkitektur och funktionella planlösningar presenterar vi Stadsvillans första projekt i området, RN3 Stationen. Gör en intresseanmälan på mäklarens sida för att delta på den allmänna säljstarten de 1:a november. Visning den 1:a november, se specifikt objekt för tid. www.rn3.se
Här vetter dina fönster antingen mot den stor gröna innergården eller mot en ostörd vy över Täby i väst. Med vissa fönster från golv till tak kan du också njut av ljusinsläppet och utsikten extra mycket. Fokus i projektet har legat på bra planlösningar. Därför hittar du inga ogenomtänkta kvadratmetrar i RN3 Stationen. Alla 3:or och 4:or har dessutom dubbla balkonger.

Som krona på verket sticker de dessutom ut hakan med att vara Täbys starkaste Nyproduktionsförening*. Med lån i föreningen på 11.322kr /m² är RN3 Stationen Täbys lägst belånade nyproduktion vilket är en av många parametrar att ha koll på när man köper.

Det ska vara enkelt att köpa nyproduktion. Därför har Stadsvillan med RN3 Stationen börjat bygga innan försäljningen. Detta är något helt unikt vid Nyproduktionsköp där byggherrarna ofta kräver att en viss procent av lägenheterna har sålts på ritning innan man påbörjar bygget.

Detta gör att du slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina flyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan Stadsvillan göra för att de och deras investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset de bygger.

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Täby & Danderyd

61 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Täby & Danderyd

Sebastian Wallster

Telefon: 070 755 75 69
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Telefon: 086380800
E-post: [email protected]

Guider & Tips