Nybyggnadsprojekt
Försäljning av etapp 2 pågår, boka ditt nya drömboende redan idag!

Uddevalla kommun

Sundstrand – ett helt nytt bostadsområde med Byfjorden utanför fönstret och poolen runt hörnet.

ENDAST RADHUS OCH PARHUS KVAR!
Förverkliga drömmen om att bo bekymmerfritt i ett nyproducerat par- eller radhus på Sundstrand! Anledningarna är både många och goda att hitta hem här. Låt oss slå ett extra slag för planlösningarna och de fantastiska uteplatserna med fenomenal havsutsikt där även ett bekvämt och lättskött husliv sätts i fokus. Med ett kvadratsmart hus i tvåplan, modernt utrustat med villakänsla erbjuds egen altan och trädgård så att du som köpare finner en kvalitativ bostadsrätt - perfekt för livets alla skeden!

BRF UTSIKTEN
Sundstrand ligger i sluttningen mot Byfjordens södra strand. Här, med en fantastisk utsikt över inloppet till Uddevalla, bygger vi nu en liten ''stad i staden'' med GBJ Byggs mest älskade hus. Det nya området erbjuder dig en personlig och komfortabel bostad, var i livet du än befinner dig. I västerläge kan du välja en av 8 parhus i form av 4 rok, väldisponerade på en yta av 112 kvm, med uteplatser i två väderstreck och balkong. I mitten av området väntar ny livskvalitet i tvåplans-flerbostadshus med trivsamma lägenheter av storlekarna 2-4 rok som har ytor allt mellan 60-77 kvm. Slutligen i norr- och söderläge kan du välja en av 8 radhus där 5 rok fördelats på en välplanerad yta av 114 kvm, alla med uteplats och balkong. Vi placerar de olika husen så att alla kan njuta av den storslagna utsikten över vattnet och landskapet.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Utsikten är inte som andra bostadsrättsföreningar. Här finns oändliga möjligheter till umgänge och gemenskap för alla som vill. I områdets mitt kommer det finnas en egen pool att svalka sig i, där barnen kan leka. Den intilliggande gemensamhetslokalen kan bli en plats för samling och fest. I området kommer det även att finnas en grillplats med lusthus och slående utsikt, som blir en självklar träffpunkt för de boende!

INREDNING
Det kommer att läggas stor omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen som är bestående av hållbart material med en högklassig finish. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare och alla lägenheter får dessutom snabb fiberanslutning.
Alla rum förutom våtutrymmen har golv av 3-stavs ekparkett. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du väljer även kakel och klinker samt köksluckor, handtag och bänkskiva. Läs mer om de olika planlösningarna på respektive objekt för att hitta just det som du vill ha i din framtida bostad!

http://gbjbygg.se/bostad/nu-planerar-vi-for-bostadsratter-i-sundstrand-uddevalla

15 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Torbjörn Wernersson

Telefon: +46702680388
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Telefon: 0522-391 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips