Nybyggnadsprojekt
Friköpta lokaler i Verksmon Torvalla, nu har försäljningen startat av ETAPP2, nu lite större!

Östersunds kommun

Etapp 1 blev ett av EgenLokals snabbast slutsålda projekt någonsin och vi är därför glada över att få presentera etapp2!
EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Verksmons ett av Östersunds mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Östersunds centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.
På en tomt om 6000 kvm kommer, fastighet Östersund Skogsstämplaren 1, EGENLOKAL.se att uppföra 22 lokaler om vardera ca 6x10,5 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, hela området är inhägnat och det kommer finnas en gsm-grind som öppnas via mobilen . Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris för standarfastighet: 1 249 000 kr (inkl. moms på entreprenad)
Pris för enhet bredvid hörnfastighet: 1 349 000 kr (inkl. moms på entreprenad)
Pris för hörnfastighet: 1 499 000 kr (inkl. moms på entreprenad)
NU 50 000 KR I RABATT PÅ DE FÖRSTA 10 SOM TECKNAR KÖPEKONTRAKT( du harbestämt dig, inga lånevillkor, tid för avtal är bokat och som också undertecknas)

Förväntad inflytt Q4 2022

Varje fastighets lokal är på ca 93 kvm fördelat på två plan, ca 63kvm på plan ett och ca 30 kvm på plan två. Fastigheten har en generös takhöjd på 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.
Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor + moms per månad.

Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms, på den del som innefattar byggnadskostnaden. Detta brukar motsvara mellan 100-120.000 kr per fastighet.
Du kommer erhålla en jämkningshandling i samband med ditt tillträde.

Varje fastighet har ett eget el-abonnemang mot Jämtkraft, 16AMP säkring för värme och övrig förbruknings el.

KOSTNADER FÖR LAGFART OCH PANTBREV
Privat: Lagfart 1,5 % på köpeskillingen. Pantbrev 2 % av lånebeloppet.
Företag: Lagfart 4,25% på köpeskillingen. Pantbrev 2% på lånebeloppet.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Mäklare Dane Svanberg, [email protected], 072-737 67 67
Mäklare Erik Olofsson [email protected], 070-369 10 30
Mäklarassistent Anna Didriksson [email protected], 070-278 31 93
På www.egenlokal.se finns ytterligare information.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Dane Svanberg

Telefon: +46727376767
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Telefon: 004663124070
E-post: [email protected]