Nybyggnadsprojekt
Friköpta lokaler - Ulricehamn

Ulricehamns kommun

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal.

Byggnaden är uppdelad i 28 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen.
Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge i utkanten av Ulricehamn med direkt närhet till motorvägen, R40.

PLANERAT TILLTRÄDE Q3 2023

Hör av dig till oss för bokning och eventuella frågor!

Martin Lundgren, [email protected] , 0768 - 911 959

Henrik Dahlgren, [email protected], 0721- 453 727

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Martin Lundgren

Telefon: 0768911959
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Telefon: 0321-68 87 80
E-post: [email protected]