Nybyggnadsprojekt
Friköpta och kostnadseffektiva lokaler

Borlänge kommun

EGENLOKAL.se presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. Vid Cirkelgatan i Åselby Industriområde i Hytting, Borlänge uppförs nu 18 st enheter med lättillgängligt läge. Närhet till E16/Rv70/Rv50, behagligt avstånd från Centrum samt flera stora industrier och industriområden i kommunen innebär stora möjligheter för din verksamhet.

Pris: 849.000 kr inkl. moms (som är avdragsgill för momspliktiga verksamheter) 949.000 kr inkl. moms för hörnfastighet.

På en tomt om ca 4024 kvm kommer egenlokal.se att uppföra 18 st enheter om ca 6x12 meter att uppföras där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet, Förvaring, Hyra ut, Sälja den vidare, det är din egen fastighet - du bestämmer.

Varje fastighet är ca 72 kvm och är en egen brandcell. Den generösa takhöjden på 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med oljeavskiljare.

Modulerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontors eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 400 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Mäklaren förmedlar tomten för din enhet. Värdet på tomten är satt till 100 000kr. Det är på det beloppet som lagfarten betalas. Entreprenadavtal tecknas med Egenlokal.se för byggnaden.

Hör av dig till Mikael med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Telefon: 0243- 79 44 47

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mikael Björklund

Telefon: 0703152815
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Telefon: 0243-79 44 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips