Nybyggnadsprojekt
Friköpta och kostnadseffektiva lokaler

Borlänge kommun

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Rågåker, Borlänges mest expansiva industriområde med ett mycket strategiskt läge nära Borlänge centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.

På en tomt om ca 5500 kvm kommer EgenLokal att uppföra 27 lokaler om ca 6x12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris för standardenhet: 999 000 kr
Pris intill gavelenhet: 1 099 000 & 1 249 000 kr
Pris för gavelenhet: 1 199 000 & 1 399 000 kr
Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.

Varje fastighet är ca 72 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan.

Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Mikael Björklund, [email protected], 0703-15 28 15
Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56

På www.egenlokal.se/projekt/borlange-ragaker finns ytterligare information.

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mikael Björklund

Telefon: 0703152815
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Telefon: 0243-79 44 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips