Nybyggnadsprojekt
Friköpta och kostnadseffektiva lokaler

Leksand, Leksands kommun

Här presenterar vi ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. På Limhagen, i Leksands just nu mest expansiva industriområde med ett mycket strategiskt läge nära Leksands centrum. I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från detaljhandel till industriverksamheter.

På en tomt om ca 5 700 kvm kommer BAW Real Estate AB att uppföra 20 lokaler om ca 72 kvm där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris för standardenhet: 1 099 000 kr
Pris för gavelenhet: 1 299 000 kr
Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.

Varje fastighet är ca 72 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd med möjlighet att själv bygga till entresol framöver. Varje enhet har en vikport med öppningsmått om 4 x 4,5 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och tak. Kommunalt VA (kallvatten) och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta kommer det finnas brunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler.

Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Planerat INFORMATIONSMÖTE den 30/9 klockan 17:00 på Leksands Sparbank. Anmälan sker till: [email protected] eller 0247-155 00 (senast den 29/9 kl.12:00).

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning till mötet eller eventuella frågor.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Åsa Danielsson

Telefon: 0247-77 13 03
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Telefon: 0247-155 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips