Nybyggnadsprojekt
Frösön - Mosebacken etapp 2, BearPeak

Frösön, Östersunds kommun

Ytterligare fem hus är till försäljning på Mosebacken från BearPeak. Mosebacken blir och är unikt, något helt olikt allt annat i Jämtland. Ett boende med fantastisk utsikt och sjöläge, med egen hamn och båtplats. Nära staden, men ändå avskilt. Här skapas exklusiva och arkitektritade hus; moderna, med öppna ytor och generösa ljusinsläpp. Miljöerna är vackra, materialet omsorgsfullt utvalt och hantverket lokalt. Arkitekturen utgår från människan, ljuset och den särskilda platsen.
Välkomna till ett tidlöst och exklusivt boende på vackra Frösön!

Mosebacken är ett helt nytt villaområde vid Frösöns nordöstra strand. Området består av totalt 25 tomter, där BearPeak kommer att skapa de nio mest exklusiva villorna. Fyra är redan byggda och inflyttade. Stora tomter med fantastisk panoramautsikt över Storsjön med ett unikt boende för den aktiva familjen som vill bo nära både stad och natur. Ritat av arkitekt Hans Aldefelt, SAR Sweco Östersund. Omsorgsfull arkitektur med utsikten i fokus och i harmoni med den omgivande naturen. Samtliga hus tillverkas på plats i lösvirke med äkta hantverksmässig kvalitet. De lokala hantverkarna är utvalda med omsorg. Interiört får husen enhetligt ekgolv till alla rum (torra utrymmen). Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Klinkergolv i våta utrymmen samt vid huvudentrén. Genomgående ljusa väggar. Invändig trappa i ask vitpigmenterad och mattlackad. Interiören präglas av en öppen, social, planlösning och de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Därtill balkonger om totalt ca 85 m². I det natursköna området finns gott om möjligheter till aktiviteter precis utanför dörren, stigar för promenader, löpning, cykling, ridning, bland annat. En båt har sin givna plats vid detta fantastiska strandläge. Varje hus kommer att ha tillgång till sin egen båtplats i den småbåtshamn som finns på områdets strand.

Fastighetsbyrån i Östersund har fått i uppdrag att marknadsföra detta projekt. Försäljningsuppdraget avser enbart kontraktsskrivning av tomterna. Separat entreprenadavtal ABS 18 upprättas av projektören (Evopto AB 556711-8129) och köparen.
Priset för tomt 17- 21 är 1 790 000 kr och ingår i totalsumman 7690 000 kr.

Kök
Kök med en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Rikligt ljusinsläpp från en helvägg med stora fönsterpartier. Utgång till den vidsträckta altanen. Köksö med förvaring och sittplatser. Köksinredningen är Ballingslöv Solid Peppargrå med bänkskiva i massiv vitoljad ek och glas som stänkskydd ovanför arbetsytorna. Samtliga vitvaror från Siemens. Maskinell utrustning: kyl, frys, inbyggd ugn och micro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket och helvägg med fönsterpartier samt utgång till vidsträckt balkong om 63 m² som vetter ut mot utsikten samt ytterligare en balkong på 22 m². En kamin (tillval öppen spis) i mitten av det öppna köket och vardagsrummet.

Badrum
Till badrummen har det genomgående valts ett vackert italienskt klinker och kakel i en skiftande och varm gråton. Övervåningens badrum är utrustat med tvättställ med kommod, wc och dusch. Badrummet på entréplan har även det kakel på väggar och klinker på golv. Här finns tvättställ med tillhörande badrumsmöbel, wc, dusch och badkar samt anslutning till bastu.
Wc vid entré på övre planet för gäster och boende har klinkergolv och målad vägg. Utrustat med tvättställ och wc. Downlights i tak generellt i badrum.

Sovrum
Väl tilltaget master bedroom på övre planet med angränsande badrum med wc/dusch och ingång till walk-in closet. Rikligt ljusinsläpp från en helvägg med stort fönsterparti med en glasdörr ut till balkongen. En glasad skjutdörr skiljer master bedroom från vardagsrum. Ytterligare tre sovrum på entréplan. Samtliga med fönster och utsikt mot Storsjön.

Tvättstuga
Tvättstugan har klinker på golv och vitmålade ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Östersund

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Östersund

Ulf Ringdahl

Telefon: 070-642 51 10
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Östersund

Telefon: 063-14 14 60
E-post: [email protected]

Guider & Tips