Nybyggnadsprojekt
Furuhall - Brf Hills Lanesund

Furuhall, Uddevalla kommun

Välkommen till Furuhall - ett område under stark tillväxt. Här ligger framtidens boende, nyproduktion när den är som bäst. De nya lägenheterna i Brf Hills Lanesund är gjorda för dig som vill bo lätt och ledigt - nära kusten, pendling, kommunikation och avkoppling.

Bostadsrättsföreningen består av tre hus i två plan om 24 lägenheter på två till fyra rum och kök. Alla lägenheter i markplan har egna uteplatser och trädgårdar och på övre plan får du balkong under tak.

Varmt och ljust - modern planlösning och inredningsval av hög standard med Marbodalkök, vitpigmenterad ekparkett, helkaklade badrum och golvvärme.

Till varje bostad ingår egen parkering med laddstolpe och förråd i separat byggnad. I månadsavgiften ingår även vatten, värme, fiber 100 Mbit och Telia paket lagom om ca 30 TV-kanaler.

Familjär utomhusmiljö med lugn innergård och gemensamma grönytor och lekplats.

Kort avstånd till fritidsaktiviteter, service och kommunikation:
Promenadavstånd till bad i Havstensfjorden och Svälte kile, Stallgårdens handelsområde med café, restaurang, shopping och gårdshandel och Rotviksbro handelsområde.
I närområdet finns även skola och omsorg och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer som Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till t.ex. Göteborg.

Torp köpcentrum 9 km
Uddevalla centrum 17 km
Henån 14 km
Lysekil 21 km
Fiskebäckskil 23 km
Göteborg 90 km

Varmt välkommen till framtidens boende!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Uddevalla

Peter Malm

Telefon: 070-330 69 53
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Uddevalla

Telefon: 0522-362 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips