Nybyggnadsprojekt
Fyren

Kalmar, Kalmar kommun

Det här läget och huset är för dig som vill umgås med havet på heltid. Tänk dig att du står så nära havet du kan komma. Framför dig har du himlen, vågorna och det klara ljus som bara finns nära stora vatten. Och här kan du bo, med samma utsikt och känsla som du skulle få i en fyr.

Det är ingen slump att denna förening, den första i kvarteret, fått namnet Brf Fyren. Kvarteret Tampen, som ligger längst ut på Varvsholmens nordöstra sida, har öns bästa läge. Med oändligt skiftande vyer som sällskap och ändå varm och skyddad om det friskar i utanför.

Fyrens 48 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. De flesta har hörnläge och får dagsljus från olika väderstreck. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Alla lägenheter i Fyren har stora fönsterpartier och generösa sociala ytor.

Husets långa, djupa balkonger ger skugga under heta sommardagar och gör dem till perfekta platser för vila och avkoppling. Ytorna är inspirerade av japanska engawas – ett slags mellan-rum som knyter samman ute med inne och ökar kontakten med naturen utanför.

Som köpare har du möjlighet att sätta din egen prägel på din lägenhet genom att välja någon av de två designlinjerna: Silver Cloud eller Golden Forest. Silver Cloud är för dig som gillar avskalade uttryck, enkla linjer och skandinaviskt svala toner. Golden Forest passar dig som vill ha ett välkomnade och ombonat hem med klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum.

Inflyttning sker maj-juli 2022.

Besök http://varvsholmen.se för att komma till Lägenhetsväljaren.

Längst ut på Varvsholmens nordöstra sida, med öns bästa läge, väntar 48 bostadsrätter. Storleken varierar från 48 kvm till fantastiska 196 kvm. Alla våningsplan nås via hiss. På entréplan ligger husets två genomgående foajéer.
Alla lägenheter i Brf Fyren har stora fönsterpartier och generösa sociala ytor. Kök, vardagsrum och balkong ligger samlade med öppen planlösning. Det är utsikten och havet som har huvudrollen.

Silver Cloud är designen som är framtagen som huvudlinje. Golden Forest är ett tillval. Du ges möjligheten till att själv välja en av de två designlinjerna. Kanske vet du omedelbart vilken stil som känns rätt. Eller kanske är det ett beslut som mognar fram. På många sätt är inredningslinjerna Silver Cloud och Golden Forest likvärdiga. Färger, material och former bilder en skön helhet. Inredningen är i samklang med himlen, ljust och vattnet utanför – bara på helt olika sätt.

Silver Cloud är för dig som gillar avskalade uttryck, enkla linjer och skandinaviskt svala toner. Mjuka färgtoner och klassiska naturmaterial, som kalksten och mattlackad ekparkett i holländskt mönster. I det öppna köket kan du välja mellan tre färger på kökssnickerierna – vitt, ljust grått eller mörkt grått. I övrigt släta luckor och integrerade vitvaror. Den fina utskärningen i kanten på skåpen bildar ett spännande geometriskt mönster. I badrummet ges du möjligheten att välja stående kakel i gråblått eller vitt. Samtliga möjliga tillval i Silver Cloud är kostnadsfria.

Golden Forest inspireras av skogens gläntor och solens lugna lek med ljus och mörker. Varm toner, klassiska djupa tränyanser i kök och badrum skapar karaktär och atmosfär. Ljusa garderobsdörrar i konstrast till en vacker helplanksparkett. Köksluckor i mörk ekfanér eller vita. Denna designlinje är ett tillval. Kontakt

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Pontuz Löfgren AB

Selma Kahrimanovic

Telefon: 0725300630
E-post: [email protected]

Pontuz Löfgren AB

Telefon: 0480-420 200
E-post: [email protected]

Guider & Tips