Nybyggnadsprojekt
Gamla Uppsala - Nu släpps nästa efterlängtade etapp charmiga radshus i Gamla Uppsala!

Gamla Uppsala, Uppsala, Uppsala kommun

Nu släpps nästa efterlängtade etapp charmiga radshus i Gamla Uppsala!
Här bor du med egen trädgård och bekväma lösningar innanför tröskeln. Mellan husen kan barnen springa som de vill, från gård till gård. Dessutom ligger kvarteret granne med en förskola, bekvämt eller hur!

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken i Uppsala finner ni en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Planlösningen är flexibel. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer.
Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arvidssons väg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.
Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

I Radhusblicken har alla radhus en egen generös trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.
Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot de stora gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. Kvarterets två gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

Som boende i nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.
På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sara Ekeljung

Telefon: +46702004995
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Telefon: 018-17 25 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips